NavMenu

Privrednici iz Egipta u poseti Jagodini 16. i 17. oktobra

Izvor: Tanjug Petak, 12.10.2018. 12:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ASDF_MEDIA/shutterstock.com)Ilustracija
Delegacija od 25 privrednika Egipta boraviće 16. i 17. oktobra u Jagodini, kada će biti potpisan sporazum o saradnji ovog grada i Guvernorata Egipta Crveno more, saopštila je u petak (12. oktobra 2018. godine) Informativna služba grada Jagodine.

Delegaciju iz Egipta predvodiće Ahmet Abdulah, guverner Crvenog mora, jednog od 27 guvernorata Egipta, čiji je glavni grad Hurgada.

Gosti iz Egipta prisustovaće 17. oktobra svečanoj sednici Skupštine grada povodom Dana oslobođenja Jagodine od fašizma u Drugom svetskom ratu.

Za vreme dvodnevnog boravka u Jagodini privrednici iz Egipta će posetiti Industriju kablova, industrijsku zonu, u kojoj rade četiri fabrike kompanija iz Italije, Fabriku nameštaja Jela i Turistički kompleks Đurđevo brdo: Akva park, Muzej voštanih figura, ZOO vrt i Izletište Potok.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.