NavMenu

Air Serbia najbolje ocenjena aviokompanija u Jugoistočnoj Evropi

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.10.2018. 13:06
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Air Serbia)Ilustracija
Air Serbia je najbolje ocenjena avio-kompanija u regionu u tekućoj 2018. godini prema analizi portala za rejting u oblasti civilne avijacije AirlineRatings.com. Uz maksimalnih sedam zvezdica u kategoriji bezbednosti, srpski nacionalni avio-prevoznik ocenjen je sa pet zvezdica za kompletan proizvod i uslugu, čime je Air Serbia najbolje ocenjena avio-kompanija jugoistočne Evrope.

Osim srpskog prevoznika, od kompanija iz regiona, portal je analizirao prevoznike Croatia Airlines, Adria Airways, Montenegro Airlines, WizzAir, Aegean Airlines, Tarom, kao i Bulgaria Air.

- Pomenuti rezultat potvrđuje da stalno napredujemo i unapređujemo uslugu koju pružamo putnicima. Bezbednost je uvek na prvom mestu, a najveća ocena to i potvrđuje. U narednom periodu nastavljamo da unapređujemo ponudu. Uvereni smo da ćemo, bez obzira na tešku tržišnu utakmicu, imati još bolji proizvod - izjavila je direktorka za komercijalu kompanije Dragana Frantov Nikolić.

Uz ocenu bezbednosti i kvaliteta usluge na portalu AirlineRatings.com, uz čestitku glavnog i odgovornog urednika Džefrija Tomasa, podseća se i na bogat istorijat srpskog nacionalnog avio-prevoznika.

- Er Srbija je važan pokretač ekonomije od trenutka kad je nastala. Aviokompanija ima modernu flotu aviona Airbus i ATR, i sada je operativno među najboljima - izjavio je Tomas.

AirlineRatings.com analizira izveštaje regulatornih tela u avio-industriji i vodećih sektorskih udruženja. Izveštaji se formiraju na osnovu kontrole vladinih organizacija, kao i dokumenata koje avio-kompanije dostavljaju nadležnim organima. Evaluacija obuhvata IOSA sertifikaciju, USA FAA odobrenje, stanje i starost flote, istoriju nesreća, sigurnosni rejting Međunarodne organizacije civilnog vazduhoplovstva (ICAO) zemlje porekla i druge parametre.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.