Izvor: eKapija | Sreda, 10.10.2018.| 16:16

Sajam privrede, poljoprivrede i zanatstva od 5. do 7. decembra u Skenderiji

(Foto: YouTube)
KJP Centar Skenderija organizuje 5. Sajam privrede, poljoprivrede i zanatstva i 42. Sajam roba široke potrošnje od 5. do 7. decembra 2018. godine u Sarajevu.

Izložbeni program sajma obuhvata proizvode i usluge iz oblasti poljoprivrede (ratarstvo, stočarstvo i ribarstvo), prehrambene industrije (mlinsko-pekarska industrija, konditorska industrija, industrija za preradu i proizvodnju ulja, industrija za preradu voća i povrća, mlekarska industrija, industrija za konzerviranje ribe, mesno-prerađivačka industrija i industrija pića), široke potrošnje (kozmetika, kućna hemija, mali kućni aparati, računari, televizori, odeća i obuća), proizvodnje ambalaže, te stari zanati i kućna radinost.

Najveća pažnja biće posvećena razvoju sektora malog i srednjeg preduzetništva kao generatoru regionalnog i lokalnog rasta i razvoja.

Očekivani ciljevi i rezultati sajamskog projekta su prikazati najnovija domaća i regionalna tehnološka i kreativna dostignuća, promocija pozitivnog odnosa prema preduzetništvu, podsticanje međusobne saradnje i povezivanje subjekata malog i srednjeg sa velikim preduzetnicima, regionalno povezivanje privrednih subjekata sa privrednicima iz okruženja, te upoznavanje stručne i druge javnosti s mogućnostima ulaganja, podsticajnim merama, te tradicijom malog i srednjeg preduzetništva u BiH.

Za više detalja o učešću pogledajte na sajtu Centra Skenderija.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.