Izvor: Promo | Sreda, 10.10.2018.| 13:31
Izdvojite članak Odštampajte vest

Razvoj proizvoda uz softverska rešenja koja oblikuju budućnost - CADCAM Data organizuje regionalni skup 24. oktobra u Nišu

Kompanije CADCAM Data i Dassault Systèmes organizuju 24. oktobra u Nišu regionalni skup pod nazivom "Razvoj proizvoda uz softverska rešenja koja oblikuju budućnost".

Teme skupa biće digitalizacija razvojno-proizvodnih procesa, sistemsko inženjerstvo - spoj projektovanja, mehatronike, virtuelne simulacije i 3D štampe na primeru humanoidnog robota Poppy, kao i efikasno planiranje, simulacija, organizacija i optimizacija proizvodnje sa ciljem ispunjenja rokova, cene i eliminisanja gubitaka.

Predstavnici kompanija Utva pojasniće proces projektovanja aviona "Sova" i kako je dočekao svoj prvi let, a profesori Mašinskog fakulteta će predstaviti primenu CAD softverskih rešenja u biomedicinskom inženjeringu i modeliranju geometrije, kao i simulaciji mehaničkog ponašanja putničkih pneumatika.

Biće predstavljene poslovne mogućnosti 3DEXPERIENCE platforme na polju projektovanja, simulacije i brojnih drugih opcija, koje stoje na raspolaganju uz pomoć CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA softverskih rešenja i kompanijama će biti pojašnjen način njihove pimene u cilju unapređenja poslovanja.

Inače, 3DEXPERIENCE je sveobuhvatna poslovna platforma koja povezuje inženjere, projektante, dizajnere, menadžere, marketing, prodaju i druge sektore i lokacije u integrisano okruženje i predstavlja jedno od najmodernijih softverskih rešenja koja se koriste u razvojno-proizvodnim procesima.

Regionalnom skupu prisustvovaće i profesori Univerziteta u Nišu, kao i predstavnici i predavači iz kompanije Dassault Systemes i brojni gosti.

Detaljan raspored i prijavu možete pronaći na sledećem linku: https://www.cadcam-group.eu/rs/regionalni-skup-razvoj-proizvoda-uz-softverska-resenja-koja-oblikuju-buducnost3

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.