NavMenu

MOL Serbia traži preduzetnike koji će upravljati benzinskim stanicama

Izvor: eKapija Utorak, 09.10.2018. 15:06
Komentari
Podeli
(Foto: Mol Srbija arhiva)
Kompanija MOL Serbia poziva preduzetnike da se jave na konkurs za partnere koji će upravljati benzinskim stanicama u okviru mreže koja broji 61 stanicu širom Srbije.

- Želimo da vlasnicima preduzeća i preduzetničkih radnji ponudimo dugoročno partnerstvo i omogućimo im da upravljaju benzinskim stanicama u vlasništvu MOL Serbia. Nudimo im ekspertizu međunarodne kompanije i stratešku podršku zasnovanu na dugogodišnjem iskustvu poslovanja u Srbiji - izjavila je Nataša Vukšić, v.d. generalnog direktora MOL Serbia.

Preduzetnici dobijaju šansu da postanu partneri integrisane, nezavisne, internacionalne naftne i gasne kompanije koja posluje u više od 30 zemalja i zapošljava 26.000 ljudi širom sveta. Od njih se očekuje da upravljaju poslovnim aktivnostima na benzinskoj stanici koja je u vlasništvu MOL Serbia i da poštuju odnosno primenjuju pravila i procedure poslovanja kompanije.

Konkurs je otvoren do 30. oktobra. Sva neophodna dokumentacija, kao i lista benzinskih stanica nalaze se na sajtu www.molserbia.rs. Zainteresovani preduzetnici bi uz potrebnu dokumentaciju trebalo da prilože i pismo i namerama i sve zajedno pošalju na e-mail adresu coca_podrska@molserbia.rs.


O MOL Grupi

MOL Grupa je integrisana, međunarodna naftna i gasna kompanija sa sedištem u Budimpešti. Uz tradiciju dužu od 100 godina, prisutna je u više od 30 zemalja, a njena dinamična međunarodna radna snaga broji 25.000 ljudi. MOL ima više od 80 godina iskustva u području istraživanja i proizvodnje ugljovodonika.

Proizvodne aktivnosti trenutno se odvijaju u osam, a istraživačke u 13 zemalja. Unutar integrisanog lanca snabdevanja MOL Grupe posluju četiri rafinerije i dva petrohemijska pogona u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. Grupa u vlasništvu ima 2.000 benzinskih stanica u devet zemalja srednje i jugoistočne Evrope.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.