NavMenu

Firma Jasmin M iz BiH pokreće vlastitu proizvodnju traktora

Izvor: eKapija Petak, 05.10.2018. 12:48
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: Brian Kinney/shutterstock.com)Ilustracija
Direktor firme Jasmin M iz Žepča, Jasmin Malićbegović, rekao je na ovogodišnjem sajmu privrede u Zenici da su u toku ubrzani radovi na njihovom vlastitom traktoru koji bi u serijskoj proizvodnji trebalo da bude već do narednog ZEPS-a.

– Prošle godine smo na ovom sajmu rekli smo da radimo na svom vlastitom traktoru, te da ćemo ga ove godine predstaviti. Nažalost, nismo u potpunosti ispunili to obećanje s obzirom da smo imali određenih zastoja u radu. Ali u svakom slučaju na traktoru se radi ubrzano i sledeće godine ćemo na sajmu biti sa kompletnim proizvodom. Dakle, ne sa prototipom nego sa proizvodom koji će određeno vreme biti testiran u šumi i naravno u serijskoj proizvodnji do sledećeg ZEPS-a – kazao je za Fokus.ba Jasmin Malićbegović.

Firma Jasmin M se i ove godine po 15. put predstavila na zeničkom privrednom sajmu – ZEPS.

Firma se predstavila sa građevinskom mehanizacijom Volvo i Rexroth kao i sa spektrom Atlac Copco proizvoda za građevinu, te po prvi putakao ovlašteni distributer za BiH sa proizvodima Esco grupacije koji se koriste u rudnicima i građevinskom sektoru.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.