NavMenu

Značajna ulaganja u Hotel Hyatt Regency Beograd - Cilj je mesto među deset najboljih na svetu (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 05.10.2018. 10:54
Komentari
Podeli
Razvoj čuvenog hotelskog lanca traje uz isti žar koji je pre nekoliko decenija bio inspiracija za prvi njegov hotel: brend Hyatt Regency (Hajat Ridžensi) nastavlja da evoluira, sa ambicijom da pomera granice u svemu što zamisli.

Beogradsko mešovito preduzeće (BMP), vlasnik hotela Hyatt Regency Beograd, investira u projekte preuređenja i renoviranja hotela od preuzimanja 1989. godine, a velike planove ima i za budućnost.

Kako u BMP kažu za eKapiju, da bi se obezbedilo da gosti prave rezliku između Hajata i konkurencije, investicije u poslovanje su intenzivne, a cilj je da beogradski ogranak bude u top 10 Hyatt Regency hotela širom sveta.

Značajna ulaganja u renoviranje hotela su već planirana i za 2020. godinu, čime se šalje snažna poruka da kompanija nastavlja da investira, zaustavljaju se glasine i pokazuje da hotel nije na prodaju.
Ambiciozni planovi rekonstrukcije enterijeraAmbiciozni planovi rekonstrukcije enterijera
Kada je reč o poslovnim ciljevima, a uzevši u obzir različite projekte gradnje hotela po Beogradu, BMP namerava da obezbedi najmoderniju ponudu na hotelskom tržištu.

- Projekti renoviranja Hotela Hyatt tokom poslednjih pet godina obuhvatili su svih 39 apartmana, kao i četiri sprata soba koje su dobile potpuno nov, svež ambijent, sa multifunkcionalnim nameštajem koji omogućava gostima da komotno pređu sa posla na zabavu i relaksaciju. Poznata i popularna Kristalna dvorana, kao i sve sale za sastanke potpuno su osveženi, a naša nova recepcija i jedinstven lobi ohrabruju povezivanje i interakciju među gostima - kažu u BMP. - Popularni Olympus Spa i Fitness Centar takođe je dobio nov izgled pre dve godine, renoviranjem bazena i potpuno novim svlačionicama za muškarce i žene. Na kraju 2018. godine započeće potpuna transformacija našeg čuvenog restorana "Focaccia" u jedinstven koncept potpuno novog prostora, koji će omogućiti našim gostima da sa lakoćom organizuju sastanke, formalne prezentacije, kreativne radionice, umetničke izložbe, svadbe i razne vrste formalnog i neformalnog druženja.

Urbani ambijent u srcu hotelaUrbani ambijent u srcu hotela
Za 2019. i 2020. godinu planira se, pre svega, reorganizacija 650 m2 donjeg lobija u nov multifunkcionalan prostor, što gostima treba da pruži mogućnost izbora između formalne postavke u Kristalnoj dvorani i savremeno uređenog prostora za manje formalne događaje. U planu je, takođe, transformacija Tea house-a u kafeteriju, elegantan urbani ambijent u srcu hotela za uživaje u gastronomskim specijalitetima i piću. Obnova dva sprata sa standardnim sobama, koje su najveće površine u gradu (38 m2), zaokružiće fazu renoviranja za 2019. godinu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.