NavMenu

Zastava kovačnica iz Kragujevca oglasila tender za izradu projekta robotizovane linije za proizvodnju rotacionih obloga

Izvor: Politika Četvrtak, 04.10.2018. 10:04
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: bogdanhoda/shutterstock.com)Ilustracija
Kragujevačka Zastava kovačnica planira nabavku robotizovane linije za proizvodnju rotacionih obloga.

S tim u vezi, kompanija je objavila i poziv za podnošenje ponuda za izradu glavnog projekta, isporuke opreme, i puštanje u rad ove proizvodne linije.

Za potrebe preduzeća Zastava kovačnica, kako se precizira u pozivu, potrebno je izraditi glavni projekat kao i ponudu za realizaciju proizvodnih linija za kovanje i redukciju rotacionih obloga različitih dimenzija i to: izradu i isporuku automatske proizvodne linije za toplo kovanje čeličnih rotacionih obloga različitih dimenzija za ukupne godišnje količine od 600.000 komada, kao i izradu i isporuku automatske proizvodne linije za redukciju predobrađenih čeličnih obloga različitih dimenzija za ukupne godišnje količine od 600.000 komada.

Glavni projekat, dodaje se, trebalo bi da definiše sve neophodne proizvodne mašine i agregate kao i sredstva automatizacije i transporta kako bi se uspešno odvijao automatski proizvodni ciklus toplog kovanja čeličnih rotacionih obloga u tri operacije sa proizvodnjim ciklusom - taktom rada u granicama do 25 sekundi po komadu.

Poziv je objavljen u današnjem izdanju lista Politika a rok za dostavljanje ponuda je 15 dana.

Više o ovome pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.