NavMenu

Business Garden podržao Samit 100 biznis lidera jugoistočne Evrope

Izvor: Promo Sreda, 03.10.2018. 09:56
Komentari
Podeli
Gili DekelGili Dekel
Beograd je ove godine bio domaćin Samit-a 100 biznis lidera jugoistočne Evrope, jedinstvene regionalne biznis platforme koju organizuje Srpska asocijacija menadžera zajedno sa regionalnim partnerima. Tema je bila digitalna transformacija kao put do bržeg razvoja poslovnog ambijenta u regionu.

Business Garden, još jedan u nizu uspešnih projekata izraelskih kompanija AFI Europe i Shikun & Binui Group, podržao je ovaj značajan događaj koji je na jednom mestu okupio više od 200 učesnika, vodećih privrednika regiona, predsednike vlada, ministre, kao i visoke zvaničnike međunarodnih institucija, partnerskih organizacija i medija.

Investitori projekta Business Garden, jedinstvene moderne poslovne zgrade u centru Beograda, koja će pružiti idealno radno okruženje za savremene kompanije kojima su inovativne tehnologije u fokusu, prepoznali su ekonomski i privredni značaj ovog skupa.

- Činjenica da je Beograd nakon sedam godina ponovo domaćin SAMIT100 biznis lidera jugoistočne Evrope, regionalnog skupa poslovnih lidera i najviših političkih zvaničnika zemalja regiona, pokazuje da je ovaj grad postao ekonomski i privredni centar regiona. Za razvoj biznisa, poslovni uspeh i dobre ideje potrebne su konstantne inovacije i prilagođavanje savremenim tokovima života, ali i da zaposleni koji su motor svake kompanije imaju osećaj komfora, relaksiranosti, pripadnosti i pozitivan odnos prema kompaniji u kojoj rade. Naš cilj jeste da doprinesemo stvaranju što bolje i savremenije poslovne klime, razvoju biznis zajednice i većeg ekonomskog rasta, a projekat Business Garden će velikim svetskim i domaćim kompanijama, naročito onim koje se bave informacionim tehnologijama, telekomunikacijama i sličnim oblastima, pružiti savremen poslovni ambijent i radno okruženje po najvišim svetskim standardima - rekao je Gili Dekel, partner investitor projekta, na gala večeri.


Business Garden će budućim zakupcima, osim prestižne lokacije i povezanosti sa svim bitnim institucijama i poslovnom zonom na Novom Beogradu, visoke fleksibilnosti prostora koji se prilagođava delatnosti i potrebama zakupaca, obezbeđen parking i chillout sobe za opuštanje, omogućiti i energetski efiksano okruženje i rad u jednoj od retkih LEED sertifikovanih zgrada u Srbiji. Pored uštede energije i smanjenja operativnih troškova, zelene zgrade poput Business Garden-a obezbeđuju boravak u komfornom, energetski efikasnom okruženju ispunjenom čistim vazduhom i dnevnom svetlošću, utičući pozitivno na zdravlje, radnu produktivnost i motivaciju zaposlenih.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove jedinstvene poslovne zgrade koja će se nalaziti na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Vesti

Kako "očistiti" vazduh u glavnom gradu - Može li Beograd da sledi primer Varšave

Da se Beograd, zajedno sa Sarajevom, Skopljem i još nekim gradovima Zapadnog Balkana često nalazi na vrhu liste po aerozagađenju to više nije nikakva novost - Beograd je čas prvi, čas treći, čas 17. na ovoj listi, ali da je u prvih 20 gradova sveta često, to znaju svi koji redovnije prate Air quality izveštaje. Međutim, i jedan od gradova u Evropskoj uniji je takođe do ove sezone jesen/zima često bio u vrhu ove liste, ali nakon

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.