NavMenu

"Simpo" iz Vranja oprema Univerzitetsko selo - napravili i 1.000 kreveta za košarkaše

Izvor: Blic Nedelja, 29.03.2009. 12:44
Komentari
Podeli

U vranjskom "Simpu" sve je u znaku izrade nameštaja za Univerzitetsko selo u Beogradu.

Nosilac Konzorcijuma, "Simpovo" preduzeće "Simpo line", koje je na tenderu ponudilo najpovoljnije uslove za opremanje objekata uoči Univerzijade, u obavezi je da do 31. maja opremi 14 paviljona za smeštaj 10.000 sportista studenata. Generalni direktor "Simpa" Slađan Disić rekao je da je posao vredan 506 miliona dinara. Firmi "Simpo line" povereno je da proizvede i montira nameštaj u objektima Univerzijade. Kada međunarodna sportska manifestacija bude završena, radnici "Simpo line" treba da demontiraju i presele nameštaj iz paviljona Univerzitetskog sela.


– Opremanje objekata za Univerzijadu od ogromnog je značaja ne samo za "Simpo", već i za Srbiju. Potpisivanjem ugovora, "Simpo" postaje jedan od najvećih partnera Univerzijade. U prilici smo da celom svetu pokažemo da možemo da proizvodimo vrhunsku robu i da poštujemo rokove izrade i isporuke. Oprema za Univerzijadu izrađuje se u fabrikama nameštaja i dušeka. Nameštaj već uveliko otpremamo u Beograd, gde će ga montirati naši ljudi. Mi imamo kapacitet da opremimo čak pet Univerzijada. U ovom poslu angažovano je 550 ljudi, izjavio je generalni direktor Slađan Disić.

Preduzeće "Simpo line" ugovorom se obavezalo da isporuči 10.000 kreveta, 7.586 radnih stolova, 17.000 stolica, 4.250 dvokrilnih i 1.750 jednokrilnih garderobnih ormara. U "Simpovoj" fabrici nameštaja biće proizvedeno i 1.000 kreveta za košarkaše, odbojkaše i druge sportiste više od dva metra.

Posle završetka Univerzijade nameštaj će biti demontiran i preseljen u studentske i učeničke domove širom Srbije.

Tagovi:
Slađan Disić
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.