NavMenu

Sedmi samit Makedonija2025 od 7. do 10. novembra

Izvor: Beta Ponedeljak, 01.10.2018. 16:24
Komentari
Podeli
(Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)
Sedmi po redu godišnji samit Makedonija2025, u organizaciji istoimene međunarodne nevladine organizacije, okupiće u Skoplju od 7. do 10. novembra više od 60 govornika i 400 učesnika, koji će imati priliku da čuju o najnovijim svetskim ekonomskim i poslovnim trendovima.

Samit predstavlja dinamičnu platformu za razmenu znanja o poslovanju i ekonomiji, tehnologiji, liderstvu i inovacijama.

Za učesnike skupa to je prilika za povezivanje sa renomiranim profesionalcima, kao i za uspostavljanje novih partnerstava i saradnje sa potencijalnim investitorima, navodi se u saopštenju organizatora dostavljenom Tanjugu.

Kako najavljuju iz NVO Makedonija2025, među govornicima su i neka vrhunska imena kao što su Kevin Murnan, profesor američke Kelog škole menadžmenta i osnivač konsalting kompanije Behtriks, zatim Gašan Hasbani, potpredsednik vlade i ministar zdravlja Libana, Entoni B. Kim, menadžer za istraživanja i urednik publikacije Indeks ekonomske slobode Fondacije Heritidž iz SAD, Katerina Konstantinides, svetski poznata filantropkinja, aktivista i preduzetnica iz Južne Afrike, i još mnogi drugi.

Prvi put ove godine organizator najavljuje da je trodnevni program ispunio sa više od 10 panel diskusija i četiri sesije, koje pokrivaju širok spektar tema kao što su - globalni ekonomski trendovi, regionalne investicije, liderstvo i preduzetništvo.


Takođe će biti reči o digitalnoj transformaciji, primeni najnovijih tehnologija u zdravstvu, kao i proizvodnju medicinskog kanabisa u Makedoniji.

Posebna pažnja biće posvećena filantropiji i vraćanja domovini, putem Dobrotvorne Gala-večeri u čast osnivača organizacije Viženari - Džona Bitova Starijeg, kojom će biti obeležena 10. godišnjica od osnivanja NVO Makedonija2025 i sedma godišnjica od prvog samita Makedonija2025.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.