NavMenu

Pribojčane očekuje rekonstrukcija postojeće i izgradnja nove vodovodne mreže - Vrednost projekta 342.000 EUR

Izvor: eKapija Nedelja, 30.09.2018. 16:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: nuwatphoto/shutterstock.com)Ilustracija
Opštini Priboj odobreno je finansiranje projekta "Rekonstrukcija postojeće i izgradnja nove vodovodne i hidrantske mreže u Slobodnoj zoni Priboj" u okviru Poziva za podršku unapređenju poslovne infrastrukture, kroz program EU PRO, saopšteno je na sajtu opštine.

Projekat će obuhvatiti rekonstrukciju postojeće i izgradnju nove vodovodne i hidrantske mreže, što će značajno doprineti unapređenju poslovne infrastrukture u Slobodnoj zoni u Priboju, obezbeđujući uredno snabdevanje vodom i protivpožarnu zaštitu, ali i eliminisanje gubitaka na vodovodnoj mreži. Na taj način će se poboljšati uslovi za poslovanje postojećih korisnika, ali i investicioni potencijali opštine Priboj.

Ukupna vrednost projekta iznosi 341.998 EUR od čega će Evropska unija finansirati 281.059 EUR a opština Priboj 60.939 EUR. Projekat je izradio Lokalni centar Regionalne razvojne agencije Zlatibor u Priboju, a planirano je da bude realizovan u roku od 15 meseci od potpisivanja ugovora.


EU PRO je program podrške Evropske unije razvoju opština čiji je cilj da doprinese ukupnom društveno-ekonomskom razvoju 99 lokalnih samouprava u regionima Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije.

Program sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u saradnji sa Ministarstvom za evropke integracije i resornim ministarstvima i institucijama Vlade Republike Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.