NavMenu

GALERIJA PODOVA - Podne obloge kao osnova savršenog enterijera

Izvor: eKapija Ponedeljak, 08.10.2018. 18:18
Komentari
Podeli
Podne obloge predstavljaju važan deo uređenja enterijera. Često se o njima razmišlja u kontekstu klasičnih dizajnerskih rešenja, pa im se zbog toga i ne pridaje dovoljan značaj. Ipak uz malo kreativnosti i mašte podne obloge mogu doprineti konačnom utisku o kompletnom enterijeru i naglasiti njegovu individualnost.

U današnjem poslovnom okruženju javlja se potreba da poslovni prostor prestane da liči na klasične kancelarije, da podstiče kreativnost i pruža korisnicima osećaj komfora. S druge strane, kako se kancelarije često nalaze u iznajmljenim prostorima, tu je i potreba da se podne obloge brzo i jednostavno mogu postaviti, a isto tako da se lako mogu i zameniti.

Kada su ovakvi zahtevi u pitanju, Galerija Podova iz svoje ponude preporučuje modularne podne obloge u vidu tekstilnih i vinil ploča. Svojim spektrom boja, dizajna i opcijama koje pružaju u pogledu kombinovanja, na pravi način mogu predstaviti imidž kompanije, individualnost i dinamičnost prostora. Bez obzira da li je akcenat na luksuzu, komforu, dinamičnom ili svedenijem ambijentu, lakoj zameni ili jednostavnom održavanju, podovi u pločama su pravi izbor.

Ugostiteljski objekti imaju malo drugačije zahteve. Toplina, želja da se posetioci osećaju kao kod kuće, potreba za mirnim i prijatnim ambijentom, samo su neki od zahteva koje tepisoni najbolje ispunjavaju. Tepisoni iz ponude Galerije Podova svojom paletom boja stvaraju jedinstveni enterijer, a zvučnom i toplotnom izolacijom doprinose mirnom ambijentu idealnom za odmor. Osim estetskih, ove podne obloge ispunjavaju i najviše standarde o samogasivosti. Za kafiće i restorane, kao drugačiji tip ugostiteljskih objekata, pravo rešenje može biti laminat.

Uređenje prodajnih objekata diktira želja za jedinstvenim i prepoznatljivim ambijentom u koji će se kupci iznova vraćati. Prodajni objekti su izloženi pojačanoj frekvenciji, pa je potrebno da podne obloge budu izdržljive, jednostavne za zamenu i lake za održavanje. U zavisnosti od konkretnih zahteva pravi izbor za prodajne objekte (maloprodajne objekte, butike) mogu biti tekstilne i vinil ploče, kao i laminat. Osim modularnih, odgovarajuće rešenje za prodajne objekte može biti i vinil u rolnama.

Prilikom izgradnje stambenih objekata zahtevi investitora najčešće idu u pravcu ugradnje parketa, koji kao drveni pod prostoru daju posebnu vrednost. Galerija Podova svojom širinom ponude Tarkett parketa, pratećeg materijala za ugradnju i podrškom koja je neophodna na ovako velikim projektima na pravi način može odgovoriti zahtevima investitora.

Galerija Podova rad sa svojim poslovnim klijentima realizuje po principu ključ u ruke. Uz široku paletu podnih obloga za različite namene, kompletan prateći materijal za ugradnju i uz podršku svojih saradnika, Galerija Podova organizuje i dostavu proizvoda na željenu adresu, kao i profesionalnu ugradnju podnih obloga.

Svoje dugogodišnje znanje i iskustvo Galerija Podova kao profesionalac za podove ugradila je u niz reprezentativnih objekata: Erste Bank Novi Sad, Roche Beograd, Hemofarm Vršac, Zepter Novi Sad, Holliday Inn Express Beograd, Hotel Maestral Budva, Hotel Premier Aqua Vrdnik, Maxbet kladionice, Zlatibor Residence, Emmezeta Beograd, stambeni kompleksi u saradnji sa investitorima Neimar V Beograd, Napred Beograd, Erker Inženjering Novi Sad, Rapid Invest Novi Sad, Galens Novi Sad i mnogi drugi.

Kompletan sadržaj biltena Nekretnine i enterijer - Rast tržišta donosi nove poslovne šanse pročitajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.