Izvor: eKapija | Sreda, 26.09.2018.| 15:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

Skupština grada Beograda imenovala direktore i v.d. direktore u više preduzeća

Ilustracija (Foto: Picsfive/shutterstock.com)
Skupština grada Beograda na sednici donela je rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd.

Umesto dugogodišnjeg direktora Gorana Aleksića, vršilac dužnosti direktora Beogradskih elektrana biće Rade Basta, na čelo JKP Infostan tehnologije će umesto Marka Mitića biti postavljen v.d. direktora Strahinja Danilović, dok će GSP Beograd zvanično umesto Željka Milkovića preuzeti kao vršilac dužnosti direktora Radiša Momčilović.

Na funkciju v.d. direktora JP Hipodroma Beograd došao je Risto Kostov, koji će na ovoj funkciji zameniti Veljka Rosića, a dosadašnjeg direktora JKP Gradska čistoća Miroslava Bogdanovića zameniće Marko Popadić.

JKP Gradske pijace u naredne četiri godine vodiće Bojan Bajagić, a na čelu JKP Zelenilo – Beograd i JKP Beograd-put ostaju Slobodan Stanojević i Ivan Tejić. Takođe, na funkciji direktora JKP Parking servis ostaje Andrija Čupković, a čelno mesto u JKP Pogrebne usluge zadržao je Dragan Baltovski. Dosadašnji vršilac dužnosti direktora JP Gradsko stambeno Vladimir Brašić imenovan je za direktora ovog preduzeća. Na čelu JKP Javno osvetljenje ostaje Aleksandar Cincar-Poposki, dok na funkciju v.d. direktora Gradskog centra za fizičku kulturu dolazi Vladimir Janković.

Vršilac dužnosti direktora JVP Beogradvode ostaje Nenad Đinđić, a funkciju direktora JP Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda zadržao je Branislav Popović.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.