NavMenu

Najveća igraonica u Srbiji od 13. oktobra u Zemun Parku

Izvor: Promo Utorak, 25.09.2018. 10:13
Komentari
Podeli
U Zemun Parku u Beogradu biće otvorena nova, modernija i kompletno renovirana igraonica. Reč je o najvećoj igraonici za decu u celoj Srbiji, koja će se prostirati na čak 1.600 kvadratnih metara, a biće opremljena najnovijom opremom i sadržajima za mališane.

Otvaranje LOL igraonice je zakazano za 13. oktobar, kada će posetioci Zemun Parka moći da uživaju u celodnevnom zabavnom programu za decu. Prostor nove igraonice, u okviru kojeg će se naći i kutak za bebe, biće prilagođen deci svih uzrasta koji će satima moći da se zabavljaju različitim sadržajima i igrom sa animatorima koji će im stalno biti na raspolaganju.

Igraonica će imati kapacitet za proslavu nekoliko rođendana u isto vreme i više nego atraktivan sadržaj u okviru kog će se naći: trambolina sa bazenom, nekoliko tobogana, kavez za fudbal i košarku, vulkan, lavirint, karaoke party, dinosaurus, električni simulator i još mnogo toga.

LOL igraonica u Zemun Parku će svakako biti glavna atrakcija i omiljeno mesto za igru, ali i proslave rođendana koje je već sada moguće zakazati. Kontakt telefon igraonice je 069/565-5650, a radno vreme je svakog dana od 10 do 22h.

Zemun Park, prvi ritejl park u Beogradu, investicija je izraelske kompanije MIVNE Group. Smešten je na samom ulazu u Beograd iz pravca Novog Sada i prostire se na površini od 77.000 m2 u okviru kojih se nalazi više od 30 maloprodajnih objekata i svi trenutni kapaciteti su popunjeni. Raznovrsnu ponudu velikog broja radnji, širok asortiman koji nudi Jumbo, od kraja septembra će upotpuniti i prvi outlet poznatog turskog brenda LC Waikiki koji se otvara upravo u Zemun Parku 28. septembra. Ovaj ritejl park, po svemu sudeći, nastavlja da beleži nove poslovne uspehe, a zbog svoje raznolike ponude i programa postaje sinonim za omiljenu destinaciju porodica sa decom.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.