Izvor: Promo | Utorak, 25.09.2018.| 10:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

Planinsko uživanje u bazenima i rekreaciji - Napunite baterije uz spa opuštanje na Zlatiboru

Zlatibor je planina koja privlači turiste tokom cele godine, a prijatna klima omogućava boravak i brojne aktivnosti i u vreme kasnog leta i jeseni.

Pored novih turističkih sadržaja, koje planina dobija svake godine, boravkom u hotelu Zlatibor Mona, u samom srcu vazdušne banje i idiličnih borovih šuma, možete dopuniti svoju energiju, udahnuti planinsku svežinu i doživeti pravo spa opuštanje!

Naime, hotel tokom oktobra nudi posebno uživanje za porodice i parove, kroz svoju SPA Break akciju koja podrazumeva čak 30% popusta za boravak od minimum tri noćenja.

U periodima od 7. do 12. i od 14. do 19. oktobra paket od 4 dana / 3 noćenja može se rezervisati po ceni od 98 EUR. Boravak podrazumeva uslugu na bazi noćenja s doručkom, a uživanje u bazenima wellness centra Inspirium i rekreacija u fitness centru su besplatni.

Posebna pogodnost je i što deca do 12 godina borave gratis, a tokom celog dana su obezbeđeni besplatni animacijski programi i kreativne radionice. U tom periodu roditelji mogu da uživaju u odmoru i da se posvete sebi.

SPA Break u hotelu Zlatibor Mona tokom oktobra može biti pravi izbor za punjenje baterija za nove izazove koji dolaze nakon letnjih odmora i odlična priprema za zimske čarolije koje slede.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.