Izvor: Tanjug | Subota, 22.09.2018.| 16:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

MIHAJLOVIĆ: Non-stop ću kontrolisati radove na obilaznici oko Beograda

Zorana Mihajlović
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa izvođačima, projektantima i investitorima radova na izgradnji poslednje deonice obilaznice oko Beograda i najavila da će ih stalno obilaziti tokom izgradnje, jer na tom projektu ne želi da vidi bilo kakve probleme.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Mihajlović je predstavnicima kineske kompanije Sinohidro, azerbejdžanske kompanije Azvirt, Puteva Srbije i Koridora Srbije i Instituta za puteve, rekla da više nema prepreka da izvođači budu na terenu, jer je u Pekingu potpisan ugovor o finansiranju deonice obilaznice oko Beograda.

- Završetak obilaznice oko Beograda je jedan od najvećih prioriteta Vlade Srbije i reč je o jednom od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji. Zato ću vas kontrolisati i obilaziti non-stop - rekla je Mihajlović.

Ona je kazala da od kompanija Sinohidro i Azvirt, koje izvode radove, očekuje maksimalan angažman da više ne bi bilo problema na gradilištu i upoznala izvođače i investitore sa konkretnim zadacima ministarstva koje treba da ispune.

- Od Puteva Srbije tražim da na terenu imaju najbolju moguću saradnju sa izvođačima. Ne želim da vidim bilo kakve probleme na ovom projektu - rekla je Mihajlović.

U saopštenju se navodi da su predstavnici kineske i azerbejdžanske kompanije izjavili da će maksimalno povećati svoj angažman na tom projektu i da će biti urađen u dogovorenom kvalitetu i rokovima.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.