NavMenu

MIHAJLOVIĆ: Non-stop ću kontrolisati radove na obilaznici oko Beograda

Izvor: Tanjug Subota, 22.09.2018. 16:28
Komentari
Podeli
Zorana MihajlovićZorana Mihajlović
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa izvođačima, projektantima i investitorima radova na izgradnji poslednje deonice obilaznice oko Beograda i najavila da će ih stalno obilaziti tokom izgradnje, jer na tom projektu ne želi da vidi bilo kakve probleme.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Mihajlović je predstavnicima kineske kompanije Sinohidro, azerbejdžanske kompanije Azvirt, Puteva Srbije i Koridora Srbije i Instituta za puteve, rekla da više nema prepreka da izvođači budu na terenu, jer je u Pekingu potpisan ugovor o finansiranju deonice obilaznice oko Beograda.

- Završetak obilaznice oko Beograda je jedan od najvećih prioriteta Vlade Srbije i reč je o jednom od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji. Zato ću vas kontrolisati i obilaziti non-stop - rekla je Mihajlović.


Ona je kazala da od kompanija Sinohidro i Azvirt, koje izvode radove, očekuje maksimalan angažman da više ne bi bilo problema na gradilištu i upoznala izvođače i investitore sa konkretnim zadacima ministarstva koje treba da ispune.

- Od Puteva Srbije tražim da na terenu imaju najbolju moguću saradnju sa izvođačima. Ne želim da vidim bilo kakve probleme na ovom projektu - rekla je Mihajlović.

U saopštenju se navodi da su predstavnici kineske i azerbejdžanske kompanije izjavili da će maksimalno povećati svoj angažman na tom projektu i da će biti urađen u dogovorenom kvalitetu i rokovima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Za 10 meseci zabrane izvoza robe šteta 200 mil EUR

Zbog zabrane trgovine srpskim proizvodima na teritoriji Kosova i Metohije od juna 2023. godine, pa do sada, domaća privreda beleži gubitak od 150 do 200 mil EUR. To Srbiji, ipak, ništa ne znači, kako navodi Bojan Stanić, pomoćnik direktora Sektora za strateške analize i usluge pri Privrednoj komori Srbije (PKS), jer vlasti u Prištini i dalje ne odustaju od svoje politike, tako da našoj zemlji ostaje samo da sabira gubitke, jer na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.