NavMenu

Pušteno u saobraćaj 6,6 km punog profila autoputa na Koridoru 10

Izvor: eKapija Sreda, 19.09.2018. 15:31
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: gkuna/shutterstock.com)Ilustracija
JP Putevi Srbije obavestili su javnost danas da je danas, u 15 časova, pušten u saobraćaj novoizgrađeni deo deonice u punom profilu autoputa u dužini od 6,6 km koji je sastavni deo projekta izgradnje autoputa E 75, Beograd – Niš – granica sa BJR Makedonija, deonice Donji Neradovac - Srpska kuća i Srpska kuća – Levosoje.

U sastavu deonice se nalazi i Petlja Bujanovac 1 koja omogućava direktni ulaz - izlaz u Bujanovac pored Bujanovačke Banje i pristup celokupnoj postojećoj mreži državnih i lokalnih puteva u zoni deonice autoputa.

Takođe, nakon izlaska sa autoputa na petlji, i kretanja paralelnim alternativnim putem ka Vranju u dužini od 2,5 km, u mestu Davidovac, nalazi se skretanje za manastir Prohor Pčinjski. Svakako je potrebno pratiti postavljenu trajnu signalizaciju.

Kako su deo deonice i petlja Bujanovac 1 pušteni u saobraćaj tokom izvođenja preostalih radova, JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno budu oprezni u zoni radova na tom delu auto-puta, navodi se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.