Izvor: eKapija | Sreda, 19.09.2018.| 15:31

Pušteno u saobraćaj 6,6 km punog profila autoputa na Koridoru 10

Ilustracija (Foto: gkuna/shutterstock.com)
JP Putevi Srbije obavestili su javnost danas da je danas, u 15 časova, pušten u saobraćaj novoizgrađeni deo deonice u punom profilu autoputa u dužini od 6,6 km koji je sastavni deo projekta izgradnje autoputa E 75, Beograd – Niš – granica sa BJR Makedonija, deonice Donji Neradovac - Srpska kuća i Srpska kuća – Levosoje.

U sastavu deonice se nalazi i Petlja Bujanovac 1 koja omogućava direktni ulaz - izlaz u Bujanovac pored Bujanovačke Banje i pristup celokupnoj postojećoj mreži državnih i lokalnih puteva u zoni deonice autoputa.

Takođe, nakon izlaska sa autoputa na petlji, i kretanja paralelnim alternativnim putem ka Vranju u dužini od 2,5 km, u mestu Davidovac, nalazi se skretanje za manastir Prohor Pčinjski. Svakako je potrebno pratiti postavljenu trajnu signalizaciju.

Kako su deo deonice i petlja Bujanovac 1 pušteni u saobraćaj tokom izvođenja preostalih radova, JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i posebno budu oprezni u zoni radova na tom delu auto-puta, navodi se u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.