Izvor: eKapija | Petak, 14.09.2018.| 16:07

Karisma Hotels & Resorts upravljaće i Irotama Resortom u Kolumbiji - Pod okriljem grupacije 30 hotela širom sveta

Irotama Del Sol
Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts ostvarila je strateško partnerstvo sa Irotama Resortom, koji se nalazi na čuvenoj plaži Rodadero, u gradu Santa Marta, u Kolumbiji. Ovim poduhvatom je hotelska grupacija ostvarila cilj predstavljen krajem sezone 2016. godine da do 2020. godine u svom vlasništvu ima i/ili upravlja sa 30 hotela širom sveta, saopštila je Karisma.

Karisma će Irotama Resortom upravljati od 1. novembra, a kako navode, ovaj velelepni kompleks ima 290 hotelskih soba i 265 stambenih jedinica koji se prostiru na 93.000 m2 uz samu obalu najstarijeg kolumbijskog grada Santa Marta. U sklopu kompleksa su devet restorana, četiri bara i bogati sadržaji koji uključuju pet bazena, spa, fitness centar, dečji klub i prostore za organizaciju događaja.

Novim partnerstvom se nastavlja niz uspeha i širenje brenda Allure Hotels by Karisma u Kolumbiji koji uključuju Allure Chocolat, Allure Bonbon i Allure Canela u Kartageni, dok je u Crnoj Gori ovaj brend poznat po novom luksuznom hotelu Allure Palazzi Kotor Bay by Karisma, otvorenom ove godine, navode. Karisma planira da u narednom periodu i renovira sobe i restorane Irotama Resorta kako bi zadovoljili vrhunske kriterijume.

- Ponosni smo što razvijamo nove poduhvate Karisma Hotels & Resorts i dodatno jačamo naše prisustvo u Kolumbiji, sa novim projektom u slikovitoj Santa Marti, gradu punom istorije - rekao je Nil Evans (Neil Evans), COO Karisma Hotels & Resorts.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svetu u oblasti hotelskog menadžmenta. U svom portfoliu ima 30 hotela, a osim Crne Gore posluje i u Srbiji, Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji, dodaje se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.