NavMenu

Gebruder Weiss organizovao transport umetničkih dela iz celog sveta za 57. Oktobarski salon u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 14.09.2018. 14:17
Komentari
Podeli
Oktobarski salon je reprezentativna međunarodna manifestacija iz oblasti vizuelnih umetnosti, čiji je osnivač i pokrovitelj Grad Beograd. Počeci Oktobarskog salona sežu u daleku 1960. godinu, kada je ustanovljen kao godišnja izlozba najboljih ostvarenja u oblasti likovne umetnosti. Ovogodišnji 57. Oktobarski salon, održava se u Beogradu od 14. septembra do 28. oktobra pod nazivom "Lepota kakofonije". Umetnici iz celog sveta izlagaće svoja dela, kako bi predstavili presek umetničke scene u svetu i njenu trenutnu karakteristiku, a to je različitost.

Galerije Kulturnog centra Beograda (Galerija Podroom, Likovna galerija, Galerija Artget), Galerija Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), zgrada Muzeja grada Beograda, U10 galerija i Remont galerija biće mesta na kojima će se održati 57. Oktobarski salon.

U otvorenom postupku za javnu nabavku usluga, kompanija Gebruder Weiss je dobila posao. Kao vodeći lider u oblasti transporta i logistike, organizovala je drumski i avio transport umetničkih dela iz celog sveta. Ukupna vrednost umetničkih eksponata iznosi 5.000.000 EUR.
Nikola Vasiljević, direktor međunarodnog transporta, Gebruder Weiss SrbijaNikola Vasiljević, direktor međunarodnog transporta, Gebruder Weiss Srbija


- Transportovati tako vredna umetnička dela iz celog sveta je jedan složen logistički proces koji zahteva veliku pripremu i poslovnu strategiju. Sa efikasnom strategijom i uslugom iz jedne ruke, pružili smo neophodnu podršku našem klijentu. Naši stručnjaci uz pomoć profesionalnih analiza i preciznog planiranja razvili su rešenja za lanac snabdevanja u skladu sa individualnim zahtevom klijenta. Veliki broj turista mahom posećuje Beograd zbog izložbe koja ovaj put okuplja 72 umetnika iz celog sveta i drago nam je da smo mi kao kompanija bili jedni u nizu kako bi se i ove godine održao tradicionalni 57. po redu Oktobarski salon - rekao je vođa projekta Nikola Vasiljević, direktor međunarodnog transporta u kompaniji Gebruder Weiss Srbija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.