NavMenu

Kako poslovati sa Japanom? - Održan seminar o japanskoj poslovnoj kulturi

Izvor: eKapija Sreda, 12.09.2018. 13:03
Komentari
Podeli
Uvod u Kaizen pristupUvod u Kaizen pristup
Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji (JPAS) u saradnji sa Privrednom komorom Srbije (PKS), JPAS članicom Kaizen Institutom i počasnom članicom JPAS - Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu (JETRO), u ponedeljak (10. septembra) organizovala je seminar na temu "Kako poslovati sa Japanom - uvod u Kaizen pristup."

Učesnici seminara su imali priliku da se kroz prezentacije i predavanja Bojana Šćepanovića, direktora Kaizen Instituta, Ivane Varničić, poslovnog partnera za ljudske resurse kompanije Dr. Oetker i Slobodana Anića, menadžera kompanije Ametek za Srbiju, bliže upoznaju sa osnovama Kaizen pristupa, primerima i benefitima implementacije istog i direktno identifikuju potencijalne oblasti za primenu Kaizen principa.

Takođe, tokom seminara učesnici su se bliže informisali o japanskoj poslovnoj kulturi, koju je ovom prilikom predstavio Takuro Nozawa, direktor kancelarije Japanske organizacije za spoljnu trgovinu (JETRO) u Beču.

Seminar je okupio više od sto učesnika, predstavnika JPAS-a, srpskih kompanija i institucija, što je odličan znak da postoji rast interesovanja za saradnju sa Japanom, kako je ocenila gđica Danijela Čabarkapa, izvršna direktorka JPAS-a.

Na seminaru su najavljeni i predstojeći događaji u organizaciji JPAS i partnera i to 2. Kaizen kongres, koji će u saradnji sa JPAS članicom Kaizen Institutom biti organizovan 24. i 25. septembra kao i prvi Dan dobavljača za japanske kompanije, koji će se održati 17.oktobra ove godine.

Okupljene su pozdravili Atsuko Shiotani, prvi sekretar Ambasade Japana, Marko Kovačević, rukovodilac Centra za EU integracije PKS i Danijela Čabarkapa, izvršna direktorka JPAS-a
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.