Izvor: eKapija | Ponedeljak, 10.09.2018.| 15:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Raspisan tender za izradu projektne dokumentacije za izgradnju Nacionalnog trening centra za košarku - Blizu Pionira dvorana sa četiri terena

Ilustracija (Foto: photobank.ch/shutterstock.com)
Košarkaški savez Srbije objavio je poziv za podnošenje ponuda u otvorenom postupku javne nabavke usluga, za izradu projektne dokumentacije za izgradnju objekta Nacionalnog trening centra za košarku.

Predviđeni objekat planiran je na parceli u beogradskoj opštini Palilula, i to u okviru prostorne celine između ulica Mitropolita Petra, produžetka Ulice Čarli Čaplina, Mije Kovačevića i Dragoslava Srejovića, u neposrednoj blizini hale Aleksandar Nikolić (bivši Pionir).

Planirani objekat je površine 3.884,80 m2, spratnosti P+1. Ispred objekta predviđen je parking kapaciteta 64 parking mesta, sa omogućenim pristupom za autobuse.

Centar će se sastojati iz dve osnovne celine – sportske dvorane sa prostorima za sportiste i trenere i pratećih sadržaja.

Sportska dvorana je najznačajniji i ujedno površinski najveći sadržaj objekta. Površina planirane dvorane je 2.255m2. Dvorana će se sastojati od četiri terena za održavanje istovremenih treninga četiri grupe, sa mogućnošću međusobnog razdvajanja, pregrađivanjem sportskom zavesom. Predviđena su i dva teleskopska gledališta ukupnog kapaciteta 420 sedećih mesta.

Osim toga, u planu je izgradnja osam svlačionica, medicinskog bloka, prostora uprave objekta i kafe bara.

Centar je predviđen za treninge svih reprezentativnih selekcija KSS-a, odnosno za sve reprezentativne košarkaške selekcije u muškoj i ženskoj kategoriji.

Rok za slanje ponuda je 8. oktobar, najkasnije do 10 sati, dok će ponude biti otvarane javno, istog dana u 12 časova, na adresi naručioca.

Sve detalje tendera možete pogledati OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.