NavMenu

Samit 100 biznis lidera jugoistočne Evrope 1. i 2. oktobra u Beogradu

Izvor: Beta Utorak, 04.09.2018. 17:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Khakimullin Aleksandr/shutterstock.com)Ilustracija
Srbija će nakon sedam godina, 1. i 2. oktobra u Hotelu Hyatt u Beogradu ponovo biti domaćin Samita 100 biznis lidera jugoistočne Evrope, saopštila je Srpska asocijacija menadžera (SAM).

Centralna tema tog regionalnog skupa poslovnih lidera i najviših političkih zvaničnika zemalja regiona biće, kako je navedeno, digitalna transformacija i kako iskoristiti Četvrtu industrijsku revoluciju kao odskočnu dasku i "kvantni" skok do razvijenog regiona. Dodaje se da je Samit 100 biznis lidera prvi i jedinstven skup ovakve vrste u regionu i zamišljen je kao platforma za privredno povezivanje i konkretan doprinos biznis lidera političkim naporima usmerenim na unapređenje ekonomske saradnje i konkurentnosti regiona.

Srpska asocijacija menadžera je jedan od inicijatora Samita 100 i u saradnji sa Združenjem menadžera Slovenije, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Atlas fondacijom iz Crne Gore, Alkaloidom iz Makedonije, BBI Bankom i ASA holdingom iz Bosne i Hercegovine, okupiće ove godine u Beogradu više od 200 vodećih privrednika, predsednike vlada, ministre, kao i visoke zvaničnike međunarodnih institucija, partnerskih organizacija i medija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.