NavMenu

DODIK: Autoput prema Beogradu preko Bijeljine za šest do sedam godina

Izvor: Nezavisne novine Četvrtak, 30.08.2018. 09:53
Komentari
Podeli
Milorad Dodik (Foto: predsjednikrs.net)Milorad Dodik
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je sinoć (29. avgusta 2018. godine) u Bijeljini da je saradnja sa Srbijom sve intenzivnija i izrazio uverenje da će za šest-sedam godina biti izgrađen kompletan autoput od Banjaluke preko Bijeljine ka Srbiji.

Dodik je istakao da je izgradnja autoputa prema Kuzminu jedan od osnovnih projekata koji treba da omogući dodatne razvojne šanse Bijeljine.

- Ovih dana razgovaramo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i stručnjacima iz Srbije da se nađe dodirna tačka autoputa, pa će se ući u planiranje. Mislim da ni sredstva nisu problem. Srbija je znatno rešila svoje ekonomske i finansijske probleme, a i mi smo stabilni - rekao je Dodik novinarima.


On je istakao da je ovo najkonkretnija saradnja sa Srbijom do sada.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj

Air Serbia leti direktno od Beograda do Mostara

Air Serbia (Er Srbija) je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog grada u Bosni i Hercegovini, srpska nacionalna avio-kompanija od danas saobraća tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, petka i nedelje. Let traje oko 50 minuta, navedeno je u saopštenju. - Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.