NavMenu

ROSA igre bez granica - mališani odmerili snage u igraonici

Izvor: eKapija Sreda, 11.03.2009. 14:51
Komentari
Podeli

U razigranoj i veseloj atmosferi popularne dečje igraonice Extreme Kids, predstavnici javnog života i medija su sa svojim mališanima učestvovali u zabavnim ROSA igrama bez granica, uživajući u danu posvećenom vodi, zdravlju i smehu. Pripremajući se za proleće, učesnici su slušali o benefitima vode i ROSE za zdravlje od doktorke Gordane Ristić, specijaliste ishrane Medicinskog fakulteta u Beogradu, koja im je otkrila kako će im nova praktična pakovanja izvorske vode ROSA od 0.33 i 0.75 litara pomoći da njihov i organizam njihove dece uvek bude dovoljno hidriran. Voditelj, glumac Slobodan Boda Ninković, pričao je o značaju fizičke aktivnosti u razvijanju dece.

ROSA Igre bez granica okupile su veliki broj predstavnika javnog života i medija, poput Snežane Dakić, Nataše Ninković i Sanje Lubardić, čiji su se mališani takmičili u trci vezanih nogu, sakupljanju loptica, trci u džakovima i ostalim igrama. U zabavnoj atmosferi uz puno smeha, poznate mame i tate su dokazale da je "U zdravom telu i zdrav duh", naučivši pri tom par novih stvari o važnosti vode za organizam, a Rosa junaci Finko Delfinko, Zvezdimir Zvezdić, Škakljiva Školjka, Gospodin Ježić i Ribislav Vodić su oduševili sve mališane.

I dok su se deca radovala igrajući se sa šaljivim ROSA likovima, stariji su od doktorke Ristić slušali o blagodetima vode.

- Živimo u vremenu koje je brzo, te često zaboravljamo koliko je voda značajna za naš organizam. Jako je važno da vodimo računa o količini vode koju pijemo. Za decu je optimalna količina 100 ml vode na 1 kilogram telesne mase, a za odrasle 2-3 litra dnevno. Ne smemo da zaboravimo ni na kvalitet vode koju unosimo, te je važno da voda ima nizak nivo minerala i malu količinu natrijuma, da ne opterećuje dodatno naš organizam, a izvorska voda ROSA je upravo takva - istakla je dr Gordana Ristić, dodavši da se ROSA preporučuje za svakodnevnu konzumaciju u neograničenim količinama.

- Vođena željom da konstantno ide u susret svojim potrošačima, čista izvorska voda ROSA je odnedavno dostupna i u ambalaži sa sportskim zatvračem. Tako smo lansirali pakovanje od 0.75 litara idealno za ljude koji se bave sportom i sve one koji vode računa da njihov organizam bude dovoljno hidriran. Nismo zaboravili ni na naše najmlađe, kojima smo namenili pakovanje od 0.33 litra sa šaljivim junacima. Ovo je prvo pakovanje čiste izvorske vode na našem tržištu koje je prilagođeno deci - rekla je Tanja Petrović, brend menadžer Rose.

Praktična ambalaža čiste izvorske vode ROSA će svakako postati omiljena ovog proleća svima onima koji vode računa o svom zdravlju i koji brinu da njihov organizam uvek bude dovoljno i kvalitetno hidriran.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.