NavMenu

"Info Team" na Sajmu nautike u Beogradu predstavlja nove GPS uređaje

Izvor: eKapija Sreda, 11.03.2009. 11:13
Komentari
Podeli

Kompanija "Garmin", vodeći svetski proizvođač GPS uređaja, posredstvom firme "Info Team", svog distributera za Srbiju i Crnu Goru, predstavlja nekoliko noviteta na Sajmu nautike u Beogradu, koji je počeo danas i traje do 15. marta.

- To je najpre GPSMAP 620, multifunkcionalni GPS uređaj za brod i automobil. Ima IPX7 vodootporno kućište, ekran dijagonale 5.2"... kao i podršku za BlueChart g2 Vision pomorske karte. Nuvi 550 je sličnih karakteristika ali sa nešto manjim ekranom (3,5") - navode u firmi "Info Team".

U ponudi su i fiksne nautičke radio stanice VHF 100i/200i, snage 25W, sa mono ekranom od 3.2".

Novu ponudu zaokružuju GMI 10 nautički instrumenti (uključujući i zanimljiv GWS-10 eksterni vetromer), tako da zajedno sa radarom i auto-pilotom GARMIN ima sve što nautičaru treba.

"Info Team" je za ovaj sajam spremio i novi distributerski adut: FLIR i njegove termovizijske kamere Navigator II i Voyager II. Ove kamere su idealne za bezbednu navigaciju na kratkim distancama u uslovima loše vidljivost ili mraka: ulazak u luku, prolazak kroz mostove, pristajanje.

Takođe, nezamenljiv su alat za operacije potrage i spasavanja. Detekciju "čoveka u moru" mogu da urade na 310m, odnosno 2,2km u zavsnosti od modela.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.