Izvor: eKapija | Sreda, 11.03.2009.| 11:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Info Team" na Sajmu nautike u Beogradu predstavlja nove GPS uređaje

(Foto: b)

Kompanija "Garmin", vodeći svetski proizvođač GPS uređaja, posredstvom firme "Info Team", svog distributera za Srbiju i Crnu Goru, predstavlja nekoliko noviteta na Sajmu nautike u Beogradu, koji je počeo danas i traje do 15. marta.

- To je najpre GPSMAP 620, multifunkcionalni GPS uređaj za brod i automobil. Ima IPX7 vodootporno kućište, ekran dijagonale 5.2"... kao i podršku za BlueChart g2 Vision pomorske karte. Nuvi 550 je sličnih karakteristika ali sa nešto manjim ekranom (3,5") - navode u firmi "Info Team".

U ponudi su i fiksne nautičke radio stanice VHF 100i/200i, snage 25W, sa mono ekranom od 3.2".

Novu ponudu zaokružuju GMI 10 nautički instrumenti (uključujući i zanimljiv GWS-10 eksterni vetromer), tako da zajedno sa radarom i auto-pilotom GARMIN ima sve što nautičaru treba.

"Info Team" je za ovaj sajam spremio i novi distributerski adut: FLIR i njegove termovizijske kamere Navigator II i Voyager II. Ove kamere su idealne za bezbednu navigaciju na kratkim distancama u uslovima loše vidljivost ili mraka: ulazak u luku, prolazak kroz mostove, pristajanje.

Takođe, nezamenljiv su alat za operacije potrage i spasavanja. Detekciju "čoveka u moru" mogu da urade na 310m, odnosno 2,2km u zavsnosti od modela.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.