Izvor: eKapija | Petak, 24.08.2018.| 10:22

Digital Marketing Forum u Beogradu 19. i 20. novembra

Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Kompanija Digital Dreams organizovaće 19. i 20. novembra u beogradskom Hotelu Zira skup namenjen marketinškim stručnjacima - Digital Marketing Forum.

Kako navode organizatori, lideri u marketingu danas moraju posedovati pravi spoj talenata, tehnologija, programa i partnera. Oni moraju donositi strateške odluke koji će voditi rastu prihoda i razvoju poslovanja, a ovaj Digital Marketing Forum trebalo bi da ih edukuje kako da svoju tržišnu viziju dožive kao strategiju usmerenu na kupce.

Na skupu će biti reči o strategiji koja opisuje kako formirati ciljne grupe za promociju sličnih proizvoda (Mind Genomics), zatim kako koristiti Indiegogo za prikupljanje sredstava za projekte, ali i kako upotrebiti medije za promociju svojih proizvoda u digitalnoj eri. Forum će se baviti i pitanjem kako uključiti elemente poslovnog obaveštavanja u marketinške akcije i do kog nivoa treba u promocije uvrstiti savremenu statistiku.

Učesnici Digital Marketing Foruma pokušaće i da razreše nedoumicu - kako da transformišete vašu organizaciju u digitalnoj eri, a predstaviće i najnovije trendove u upotrebi ICT-ja u digitalnom marketingu.

Za prijave do 10. septembra organizatori su najavili i posebne pogodnosti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.