NavMenu

Za kupovinu Ravanice 14 ponuda, pet validno

Izvor: seebiz.eu Sreda, 15.08.2018. 15:01
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: iprachenko/shutterstock.com)Ilustracija
Za kupovinu Fabrike konditorskih proizvoda Ravanica doo Ćuprija stiglo je 14 ponuda, a pet ponuda je bilo validno, izjavio je danas predsednik opštine Ćuprija, Ninoslav Erić.

- Za oko dve do tri nedelje, znaće se sudbnina Ravanice. Toliko će trajati procedura, dopuna ponuda, žalbe i drugo - objasnio je Erić za Tanjug.

Ministarstvo privrede je javno nadmetanje za privatizaciju Ravanice, jedne od najpoznatijih fabrika konditorskih proizvoda Jugoslavije i Srbije, i poznatog proizvoda "bonžita", raspisalo početkom jula, prijave za učešće trajale su do 10. avgusta, a javno nadmetanje, otvaranje punuda, obavljeno je u utorak.


Kompanija je, sa 100% državnog kapitala, procenjena na vrednost od 261.000 EUR, koliko iznosi i početna prodajna cena. U fabrici je zaposleno 113 radnika.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.