NavMenu

REM: Četiri prijave za nacionalnu frekvenciju

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.08.2018. 15:57
Komentari
Podeli
(Foto: Maxx-Studio/shutterstock.com)
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) objavilo je listu prijavljenih za dodelu nacionalnih i regionalnih televizijskih frekvencija, kao i frekvencija za medijske usluge radija.

Na konkursu koji je REM raspisao krajem aprila ove godine za dodelu nacionalne frekvencije prijavili su se Radiodifuzno preduzeće Studio B, RTV BK Telekom Beograd, LTR mediji i komunikacija Beograd i Kopernikus Cable Network Niš.

Inače, privredno društvo LTR mediji i komunikacija Beograd koje se prijavilo na konkurs, čiji je direktor Andreas Klaus Fišer, osnovano je 5. jula ove godine, saopštio je UNS.

Za dodelu regionalne frekvencije za emitovanje sa Avale prijavio se SOS kanal plus iz Beograda, sa Crvenog Čota RTV Pančevo, dok su se za emitovanje sa Besne Kobile prijavili Vranjska plus i Kopernikus Cable Network Niš.


Savet REM-a obaviće javne razgovore sa podnosiocima prijava pre odlučivanja o izdavanju dozvola za pruženja medijske usluge televizijskog emitovanja, stoji na sajtu REM-a.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.