NavMenu

Za sanaciju puta od Kolovrata ka Selašnici 160 miliona dinara - Rok za dostavljanje ponuda 28. avgust

Izvor: Novosti Ponedeljak, 06.08.2018. 13:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: David Tadevosian/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo privrede i lokalna samouprava zajedničkim sredstvima finansiraće drugu fazu radova na sanaciji lokalnog puta od Kolovrata ka Seljašnici u opštini Prijepolje. Procenjena vrednost investicije iznosi 160 miliona dinara.

Ministarstvo privrede raspisalo je javnu nabavku za izbor izvođača za drugu fazu radova na sanaciji kolovoza lokalnog puta Kolovrat - Seljašnica, za deonicu od Žunić potoka do Slanog Blata u dužini od 3,6 kilometara.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda putarskih firmi je 28. avgust.

- Radovi će obuhvatiti zamenu donjeg sloja puta, zatim kolovoznu konstrukciju širine pet i po metara i odvodnjavanje, postavljanje trotoara u širini od dva metra sa leve strane i metar i po sa desne strane puta. Projektnom dokumentacijom predviđeno je da deonica puta od škole na Seljašnici pa do Slanog Blata bude uža, pa će tako širina kolovozne trake na ovom delu biti tri metra, dok će obe strane puta biti oivičene bankinama širine pola metra - kaže član Opštinskog veća zadužen za privredu Edib Kajević.

Inače, ovo neće biti jedina investicija koja će se realizovati u ovom delu grada na Limu. Naime, opština Prijepolje krajem prošlog meseca raspisala je javnu nabavku za izgradnju javne rasvete na relaciji Kolovrat - Žunića potok i Žunića potok - raskrsnica Rikavci. Vrednost ovih radova procenjena na 11 miliona dinara bez PDV-a, a rok za ponošenje ponuda je 16. avgust.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.