Izvor: eKapija | Ponedeljak, 06.08.2018.| 12:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Uskoro rekonstrukcija Gerontološkog centra u Kragujevcu - Tender za izradu projekta legalizacije, rekonstrukcije i nadogradnje

Ilustracija (Foto: Billion Photos/shutterstock.com)
U kragujevačkom Gerontološkom centru uskoro bi trebalo da počne rekonstrukcija i nadogradnja prvog objekta ove ustanove. Za te namene je Kancelarija za upravlјanje javnim ulaganjima opredelila 4,1 milion dinara, dok će lokalna samouprava finansirati izradu projekta. Zbog toga je Gradsko veće dalo Upravi za investicije saglasnost za pokretanje postupka javne nabavke za uslugu izrade projekta legalizacije, rekonstrukcije i nadogradnje ovog objekta, piše Info KG.

Objekat broj 1 kragujevačkog Gerontološkog centra izgrađen je još 1962. godine, a u njemu su, pored korisnika, smešteni i administrativni radnici ove ustanove. Kako bi se obezbedili bolјi uslovi za boravak sadašnjih i budućih korisnika, kao i zaposlenih u kragujevačkom Gerontološkom centru, odlučeno je da se ovaj objekat rekonstruiše.

Kancelarija za upravlјanje javnim ulaganjim, zaklјučkom Vlade Republike Srbije, opredelila je sredstva za rekonstrukciju i nadogradnju ovog objekta, dok je grad Kragujevac preuzeo obavezu fiansiranja izrade projekta za rekonstrukciju. Zbog toga je na sednici Gradskog veća data saglasnost za pokretanje postupka javne nabavke za uslugu izrade projekta legalizacije, rekonstrukcije i nadogradnje objekta Gerontološkog centra u Kragujevcu, piše Info KG.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.