NavMenu

Alf se vraća na male ekrane?

Izvor: B92 Petak, 03.08.2018. 11:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Rasulov/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija Warner Bros razmišlja o ponovnom oživljavanju kultnog sitkoma iz osamdesetih godina prošlog veka, čiji je glavni lik smešni i neobični vanzemaljac po imenu Alf. Eventualna nova verzija serije još uvek se nalazi u veoma ranoj fazi, a producenti su u potrazi za scenaristom.

Alf je mali, debeli, krznati, arogantni vanzemaljac, čiji se svemirski brod srušio na krov garaže porodice Tener iz neimenovanog američkog predgrađa. Tokom cele serije, Alf pokušava da pojede porodičnu mačku.

Njegovo ime je parodija imena filmskog vanzemaljaca I-Tija (E.T. - Extra Terrestrial). ALF predstavlja skraćenicu od engleskog "Alien Life Form" - vanzemaljski oblik života.


Serija je bila emitovana od 1986. do 1990. godine, a velika popularnost joj je dala kultni status i pretvorila je u pop-kulturnu referencu pominjanu u mnogim serijama kao što su Simpsonovi, Štreberi, Porodični čovek, kao i u nekoliko filmova, prenosi Newshub.

Alf je poslednja u nizu serija čiji je "rivajval" najavljen. Prethodno je to bio slučaj i sa serijama Tvin Piks, Puna kuća, Čari, Magnum, Gilmorove...

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.