Izvor: B92 | Petak, 03.08.2018.| 11:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

Alf se vraća na male ekrane?

Ilustracija (Foto: Rasulov/shutterstock.com)
Kompanija Warner Bros razmišlja o ponovnom oživljavanju kultnog sitkoma iz osamdesetih godina prošlog veka, čiji je glavni lik smešni i neobični vanzemaljac po imenu Alf. Eventualna nova verzija serije još uvek se nalazi u veoma ranoj fazi, a producenti su u potrazi za scenaristom.

Alf je mali, debeli, krznati, arogantni vanzemaljac, čiji se svemirski brod srušio na krov garaže porodice Tener iz neimenovanog američkog predgrađa. Tokom cele serije, Alf pokušava da pojede porodičnu mačku.

Njegovo ime je parodija imena filmskog vanzemaljaca I-Tija (E.T. - Extra Terrestrial). ALF predstavlja skraćenicu od engleskog "Alien Life Form" - vanzemaljski oblik života.

Serija je bila emitovana od 1986. do 1990. godine, a velika popularnost joj je dala kultni status i pretvorila je u pop-kulturnu referencu pominjanu u mnogim serijama kao što su Simpsonovi, Štreberi, Porodični čovek, kao i u nekoliko filmova, prenosi Newshub.

Alf je poslednja u nizu serija čiji je "rivajval" najavljen. Prethodno je to bio slučaj i sa serijama Tvin Piks, Puna kuća, Čari, Magnum, Gilmorove...

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.