Izvor: Tanjug | Utorak, 31.07.2018.| 15:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

easyJet uveo tri leta nedeljno na liniji Beograd-Bazel

Aviokompanija easyJet uvela je danas direktne letove na liniji Beograd - Bazel, koji će se obavljati tri puta nedeljno tokom letnjeg reda letenja za 2018, a biće nastavljeni i u zimskoj sezoni.

Prvi avion za Bazel sa Aerodroma Nikola Tesla ispratili su predstavnici britanskog avioprevoznika, beogradskog aerodroma, kao i Ambasador Švajcarske u Srbiji Filip Ge.

Britanska niskotarifna aviokompanija easyJet će od danas obavljati letove utorkom, četvrtkom i nedeljom, avionom airbas A319, koji ima kapacitet 156 sedišta.

Cena karte od Beograda do Bazela će u jednom pravcu biti 21 EUR, rečeno je na konferenciji za medije.

Direktor marketinga i komercijalnog poslovanja na Aerodoromu Nikola Tesla u Beogradu, Miodrag Mirković, rekao je da beogradski aerodrom ima novu liniju sa kompanijom easyJet, koja je vrlo popularna i ima visoke standarde za putnike.

- Donosimo novu ponudu Beogradu, koja će biti prepoznatljiva po kvalitetu i prihvatljivim cenama. Beograd je prepoznat kao dobro tržište i Srbija kao zemlja koja može privući dobre kompanije i imati ne samo turiste već i poslovne putnike - kazao je Mirković.

Aviokompanija easyJet iz Beograda saobraća od 2013. godine i trenutno obavlja letove za Ženevu tri puta nedeljno.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.