NavMenu

Rekonstrukcija Ulice kneza Miloša na jesen 2019.

Izvor: eKapija Sreda, 18.07.2018. 11:32
Komentari
Podeli
Ulica Kneza Miloša (Foto: Suzana Obradović)Ulica Kneza Miloša
Očekujem da radovi u Ulici kneza Miloša počnu na jesen 2019. godine jer ćemo tokom proleća raditi Savski trg, obelodanio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući na TV Hepi, a prenosi Beoinfo.

Kako je ranije najavljeno rekonstrukcija Kneza Miloša odvijaće se u dve faze. U prvoj će biti postavljene nove podzemne instalacije, koje će ići ispod trotoara. Sa tih trotoara uklanja se parkiranje automobila i ono prelazi u garažu koja će biti izgrađena ispod sadašnjeg kolovoza a imaće 450 mesta.

Ipak, to neće biti jedini radovi u prestonici, dodaje Beoinfo.

- Već za dva dana počinju radovi u Ulici kneginje Zorke, od Bulevara kralja Aleksandra do Makenzijeve, rekonstrukcija Svetogorske je u toku, Bulevar oslobođenja biće završen do 1. septembra, a radove u Radničkoj završićemo do kraja avgusta. Radovi na platou na Slaviji rade se o trošku izvođača i rok je 8. avgust, nakon čega možemo da aktiviramo sredstva obezbeđenja i posao damo nekim drugim firmama – rekao je Vesić.


Ulica kneza Miloša prostire se od Mostarske petlje do Doma Narodne skupštine, duga je 1.600 i široka 28 metara. Sadašnji naziv dobila je 1858. godine, a prethodno se zvala Topčiderski drum.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.