Izvor: Promo | Četvrtak, 12.07.2018.| 14:13

Kompanija Clico postala generalni distributer Imperva rešenja za sajber bezbednost u Adriatic regiji

Ilustracija (Foto: alexskopje/shutterstock.com)
Kompanija Clico postala je generalni distributer Imperva rešenja i tehnologija na području Adriatic regije.

Proizvodi za sajber bezbednost (cyber security) kompanije Imperva štite aplikacije, veb stranice, kritične baze podataka i datoteke, kao i Big Data strukture od hakerskih napada i unutrašnjih pretnji.

- Ova rešenja štite vaše podatke, bez obzira na vrstu pretnje i mesto gde se nalaze - navode iz kompanije Clico.

Kada je reč o DDoS zaštiti, rešenje InCapsula pruža uvid u korišćenje aplikacija u Cloud-u i prateće rizike u vašoj organizaciji. Zaustavlja DDoS napade usmerene na web stranice kompanije, aplikacije i infrastrukturu, dok paralelno unapređuje performanse web stranica.

Imperva omogućava i zaštitu aplikacija od hakerskih napada i nepoznatih ranjivosti. Pruža mogućnost zaštite aplikacija u Cloud-u ili na konkretnim uređajima, sa fleksibilnim opcijama upravljanja.

- Takođe, obezbeđuje i sigurnost baza podataka i datoteka, kroz vidljivost i kontrolu pristupa. Štiti osetljive i regulisane SharePoint podatke od sofisticiranih hakera.

Imperva pruža zaštitu i aplikacijama i bazama podataka u Azure i AWS platformama, a rešenja za sajber bezbednost se koriste i za nadzor korisničkog pristupa podacima učenjem uobičajenog ponašanja korisnika prilikom pristupa podacima i označavanjem neuobičajenih i opasnih operacija.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.