Izvor: Promo | Četvrtak, 12.07.2018.| 13:35

Šira ponuda rešenja za digitalno bankarstvo - New Frontier Grupa i kompanija Mambu sklopile partnerstvo

New Frontier Grupa (NFG), jedan od globalnih lidera u digitalnoj transformaciji, sklopila je partnerstvo sa kompanijom Mambu, vodećim dobavljačem SaaS bankarskog rešenja, sa ciljem da proširi svoju ponudu rešenja za digitalno bankarstvo. NF Innova, članica NFG, nudi jedinstveno rešenje za digitalno bankarstvo, iBanking, vizionarskim finansijskim institucijama i garantuje besprekorno korisničko iskustvo na svim digitalnim kanalima.

Bankarski model zasnovan na cloud tehnologiji je idealno okruženje za maksimalne performanse opti-channel rešenja za digitalno bankarstvo, koje isporučuje NFG, a pokreće napredno cloud rešenje koje obezbeđuje kompanija Mambu. Prednost cloud modela je mogućnost kreiranja potpuno automatizovanih, digitalnih bankarskih proizvoda. Cloud model omogućava bankama da brže izlaze na tržište sa novim proizvodima i isporuče veću vrednost krajnjim korisnicima.

Inteligentno struktuirana opti-channel digitalna bankarska platforma New Frontier Grupe, sa Smart Digital komponentom i moćnom segmentacijom, omogućava finansijskim institucijama da u potpunosti digitalizuju i automatizuju svoje procese ka klijentima. Istovremeno, opti-channel platforma obezbeđuje potpuno personalizovane usluge u realnom vremenu i jednostavnu implementaciju na bilo kom digitalnom kanalu komunikacije. U kombinaciji sa Mambu SaaS bankarskim modelom, NFG isporučuje aplikacije kroz cloud arhitekturu sa otvorenim programima za povezivanje sa drugim rešenjima kako bi odgovorila na specifične zahteve finansijskih institucija.

- Očekivanja potrošača su se promenila i institucije moraju biti dovoljno fleksibilne da brzo reaguju na tržištu koje se širi. Naše partnerstvo sa kompanijom Mambu ima za cilj kreiranje integrisanog rešenja sa usklađenim pristupom agilnosti, integraciji i modularnosti. Ovo jednostavno i sveobuhvatno rešenje u potpunosti će promeniti način funkcionisanja finansijskih institucija. NFG i Mambu isporučuju rešenje za digitalno bankarstvo koje se lako implementira i kojim se jednostavno upravlja, i namenjeno je finansijskim institucijama koje su prepoznale napredne poslovne modele nove generacije - izjavio je Gregor Bierent, generalni direktor New Frontier Grupe.

- Sada možemo da ponudimo u potpunosti povezano online rešenje, od prihvatanja korisnika do izdavanja kredita, uvida u detalje korisnika i dostupnosti putem opti-channel platforme na različitim kanalima i uređajima, od pametnih telefona do pametnih satova, kojim se upravlja putem jedinstvenog interfejsa. Sa ovim intuitivnim i prilagodljivim rešenjem, banke mogu svojim klijentima obezbediti besprekorno korisničko iskustvo - dodao je Bierent.

Govoreći o partnerstvu, Ben Goldin, CTO/CPO kompanije Mambu, poželeo je dobrodošlicu New Frontier Grupi "u rastući partnerski ekosistem".

- Njihovo opti-channel rešenje pomoći će našim zajedničkim klijentima da kreiraju intuitivna i jedinstvena iskustva za digitalno orijentisane finansijske institucije - naveo je Goldin.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.