NavMenu

Zrenjanin dobija novu kuglanu

Izvor: eKapija Sreda, 04.07.2018. 17:16
Komentari
Podeli
(Ilustracija) Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, priredio je u sredu (4. jula 2018) u Gradskoj kući prijem za Vladanu Obrenić i Vuka Boškova, talentovane sportiste kadete - članove zrenjaninskih kuglaških klubova, koji su na nedavno održanom Svetskom kupu u Klužu u Rumuniji osvojili dve medalje za reprezentaciju Srbije.

Kako se navodi na sajtu lokalne samouprave, gradonačelnik Janjić čestitao im je na uspehu i istakao da je ovo lepa vest ne samo za Zrenjanin, već i za celokupnu sportsku javnost Srbije, jer je kuglanje sport u koji se u svetu dosta ulaže, a konkurencija je sve jača.

- Donosimo medalje u kadetskoj konkurenciji u jednom sportu u kom nismo velesila i ja sam ponosan na ove naše mlade sugrađane. U gradu rade i takmiče se dva kuglaška kluba, uspesi su vidljivi svake godine i osvoji se neka medalja, bilo u kadetskoj, juniorskoj ili seniorskoj konkurenciji i mi smo odlučili da u Zrenjaninu gradimo novu kuglanu. Postojeće kuglane ne zadovoljavaju neke svetske standarde, ne možemo da se kandidujemo za neka značajnija takmičenja i prvenstva, a imamo želju za tako nešto. U saradnji s naša dva kluba pripremićemo u narednom periodu odgovarajući projekat i dogovoriti se da li ćemo pristupiti adaptaciji postojećeg ili ćemo na nekoj novoj lokaciji graditi potpuno novi objekat, u svakom slučaju, grad će dobiti kuglanu prilagođenu najvišim standardima - kazao je gradonačelnik.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.