NavMenu

Kinezi traže partnere iz Srbije za rekonstrukciju pruge Novi Beograd-Zemun - Raspisan tender za radove na signalizacionim i komunikacionim sistemima

Izvor: eKapija Sreda, 27.06.2018. 15:52
Komentari
Podeli
(Foto: Lukasz Szwaj/shutterstock.com)
China Railway International i China Communications Construction Company, koje izvode projekat modernizacije i rekonstrukcije pruge od Beograda do Budimpešte na deonici Beograd Centar – Stara Pazova, objavile su tender za dostavljanje zatvorenih ponuda za radove na signalizacionim i komunikacionim sistemima na deonici Novi Beograd – Zemun, te stanicama, uključujući građevinske radove i dostavu materijala.

Radove podseća se, finansira Vlada Srbije, koju predstavlja Ministarstvo građevinsarstva, saobraćaja i infrastrukture, dok je investitor Infrastruktura železnice Srbije.

Tender je, navedeno je, otvoren za firme iz Srbije.

Ponude se dostavljaju do 5. jula, a evetualni zahtevi za pojašnjenje detalja tendera tri dana ranije.

Radovi uključuju, ali nisu ograničeni na instalaciju lokalnih sistema za upozorenje, postavljanje kablova na stanicama, instalaciju ručnog kontrolnog mehanizma i instalaciju radio primopredajnika, kao i dostavu elemenata potrebnih za izvođenje ovih radova.

Šta je od radova još predviđeno i koji su uslovi za učešće na tenderu pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Za 10 meseci zabrane izvoza robe šteta 200 mil EUR

Zbog zabrane trgovine srpskim proizvodima na teritoriji Kosova i Metohije od juna 2023. godine, pa do sada, domaća privreda beleži gubitak od 150 do 200 mil EUR. To Srbiji, ipak, ništa ne znači, kako navodi Bojan Stanić, pomoćnik direktora Sektora za strateške analize i usluge pri Privrednoj komori Srbije (PKS), jer vlasti u Prištini i dalje ne odustaju od svoje politike, tako da našoj zemlji ostaje samo da sabira gubitke, jer na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.