Izvor: Promo | Sreda, 27.06.2018.| 15:50
Izdvojite članak Odštampajte vest

Češka kompanija Uniman uskoro na tržištu Srbije i regiona - Decenije iskustva za jednostavniji prenos tereta

Kompanija Uniman iz Češke, jedan od najpoznatijih evropskih proizvođača opreme za dizanje i manipulaciju tereta, uskoro će svoje proizvode ponuditi i u Srbiji, kao i u zemljama regiona.

Menadžer ove firme za jugoistočnu Evropu, Dustin Giel, kaže za eKapiju da su, nastavljajući politiku razvoja poslovanja, odlučili da u Srbiji i zemljama regiona pronađu distributera sa kojim bi zajedno krenuli u širenje poslovanja ka ovom delu Evrope. S obzirom na veoma širok proizvodni program, sigurni su da će proizvodi firme Uniman naći primenu i olakšati poslovanje mnogim firmama u Srbiji.

- Od svog osnivanja 1995. godine, proizvodni program se postepeno širio, pa je Uniman danas među liderima u proizvodnji opreme za dizanje i manipulaciju tereta. Tu spadaju dizalice i kranovi, transportna mehanizacija, nosive grede za dizanje i pretovar tereta, mostne dizalice, JIB kranovi, C kuke za koturove, klešta za pretovar buradi, paleta, železnih šina, cevi, zatim horizontalne i vertikalne hvataljke za limove, ploče i profile, kao i specijalna klešta za pretovar plinskih boca, električni i hidraulični griperi - objašnjava Giel.

On napominje da, osim toga, Uniman ima veliko iskustvo u proizvodnji mobilnih rampi za utovar tereta, šasija i nosača za transport raznih vrsta tereta, dodatne opreme za viljuškare, kao i varene metalne konstrukcije.

Kako navodi Dustin Giel, najveći fokus Unimana je upravo na potrebama korisnika, pa su tako spremni da sve svoje proizvode maksimalno prilagode njihovim potrebama, bilo da se radi o posebnim dimenzijama opreme, boji, nosivosti, dodatnim funkcijama i slično. Svi proizvodi su u skladu sa standardom ISO 9001.

Garancija na proizvode i industrijska rešenja je dve godine, ali i nakon isteka garantnog roka tehnički tim Unimana je uvek spreman da pruži maksimalnu podršku, rezervne delove, ali i otklanjanje kvarova na licu mesta.

- Naša oprema i industrijska rešenja za dizanje i manipulaciju tereta do sada su našla primenu u svim zemljama Evropske unije, a najboljim odnosom cene i kvaliteta u Evropi sigurni smo da će i klijenti u ovom delu Evrope biti više nego zadovoljni ponuđenim - rekao je Giel i pozvao sve firme zainteresovane za saradnju da kontaktiraju Uniman.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.