NavMenu

Kombank dvorana postaje i kongresni centar - Multifunkcionalni objekat u centru Beograda kao dobar izbor za poslovni događaj

Izvor: Promo Utorak, 26.06.2018. 13:41
Komentari
Podeli
Kombank dvorana (rekonstruisana dvorana Doma sindikata) je najveći kongresni i poslovni centar u strogom centru Beograda, sa višedecenijskom tradicijom. Kao kulturno zaštićeni objekat, ovo je moderan kompleks jedinstvenog arhitektonskog identiteta pogodan za organizaciju seminara, predavanja, kongresa i svih vrsta konferencijskih događaja, ističu iz Kombank dvorane.

- Sa odličnom lokacijom na Trgu Nikole Pašića, u blizini javnih ustanova i kulturno-istorijskih spomenika i sa savremeno opremljenim ambijentom, Kombank dvorana je idealno mesto u kome možete organizovati svoj događaj. Klijenti mogu iznajmiti konferencijski i kongresni prostor, kao i izložbeni prostor, a na raspolaganju im je najsavremenija tehnička oprema za svaki događaj. Takođe, u okviru objekta nalazi se i VIP zona za koktele, kao i garderoba, dok posetioci mogu koristiti besplatan internet i VR zonu. Prilikom organizacije događaja za goste se može pripremiti ketering - navode iz Kombank dvorane.

Objekat ima šest sala, ukupnog kapaciteta 1.900 mesta. Kongresni skupovi se mogu održavati u svim salama, koje su opremljene odgovarajućom tehnikom - ozvučenjem i opremom za video prezentovanje radova učesnika skupova.

Sale su različitog kapaciteta i opremljene po najnovijim svetskim standardima.

- Velika sala posetiocima pruža posebnu udobnost i komfor. Sa kapacitetom od 1.380 mesta idealna je za organizovanje događaja većeg obima. Pokretljiva bina prilagođava se za filmove, predstave, koncerte, ali i seminare i kongrese. Sa proširenom binom sala ima 1.302 mesta - objašnjavaju iz Kombank dvorane i dodaju da se hol ispred Velike sale prostire se na 450 m2 i ima dva nivoa.


Pogodan je za organizovanje izložbi, postavki različitog tipa, štandova, ali i za žurke i koktele.

Sale 2, 3, 4 i 5 nalaze se u prizemlju i imaju kapacitet od 50 do 78 mesta, dok je sala 6 na prvom spratu, ima kapacitet od 230 mesta i direktnu vezu sa holom ispred dvorane, koji je pogodan za prijeme i koktele manjeg obima.

- U okviru Kombank dvorane nalaze se i Lounge bar, Maršalov salon, Caffe bar i Jazz bar, koji su u kombinaciji sa salama pogodni za organizaciju prijema, kafe pauza, ručkova ili korporativnih žurki - kažu iz Kombank dvorane.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.