NavMenu

Poslovni turisti sve brojniji gosti hotela visoke kategorije - Regent Porto Montenegro pouzdan partner regionalnim kompanijama

Izvor: Promo Utorak, 26.06.2018. 09:24
Komentari
Podeli
Hotel Regent Porto Montenegro važi za pouzdanog partnera državnim institucijama, diplomatskom koru, lokalnim i međunarodnim kompanijama u regionu. Pristup "po meri" svakog gosta i ciljane aktivnosti prodaje donose izuzetne rezultate, pa su sve brojniji partneri koji su sa hotelom Regent Porto Montenegro sklopili korporativni ugovor ili održali poslovni događaj u hotelu. Njihova iskustva su veoma pozitivna i imaju samo reči hvale za brzinu, efikasnost i realizaciju dogovorenog.

Za ovaj segment prodaje u hotelu Regent Porto Montenegro zadužena je Jelena Čabarkapa, menadžer za poslovni turizam i putovanja u svrhu odmora, koja se Regent brendu priključila još 2013. godine. Njena poslovna filozofija je bazirana na "five-star know-how", sa precizno osmišljenim ponudama i tehnikama prodaje koje prate dinamiku razvoja tržišta i destinacije, što je ključno za uspešnu direktnu prodaju.

U razgovoru za eKapiju ona ističe da je od otvaranja objekta do danas, a posebno u proteklom periodu, tim prodaje i marketinga aktivno radio na promociji hotela i Crne Gore kao idealne destinacije za poslovni turizam, odnosno atraktivnu lokaciju za održavanje konferencija, kongresa, incentive putovanja, team building sesija, individualnih i grupnih poslovnih putovanja.

- Ciljana promocija i brojna partnerstva u aktivnostima prodaje realizovana su samostalno, kroz kvalitetnu prodajnu infrastrukturu hotelskog lanca Regent Hotels & Resorts, kao i u saradnji sa nacionalnim državnim institucijama koje se bave pitanjima razvoja poslovnog turizma i regionalnim MICE agencijama i turoperateriama. Kako su rezultati u našem poslu veoma merljivi, slobodno mogu reći da je u protekle četiri godine Regent Porto Montenegro zaslužio epitet pouzdanog partnera velikom broju regionalnih i međunarodnih kompanija iz privatnog i javnog sektora, kao i diplomatskom koru. Danas se možemo pohvaliti saradnjom sa 200 domaćih kompanija, vladinih i međunarodnih organizacija i nekoliko stotina uspešno održanih poslovnih događaja - ističe Jelena Čabarkapa.

Jelena ČabarkapaJelena Čabarkapa
Ona navodi da su poverenje hotelu Regent Porto Montenegro, prilikom organizacije najrazličitijih događaja na visokom nivou, poklonili brojni partneri, pa su neki od izuzetno značajnih javnih skupova održani upravo ovde. Zadovoljstvo gostiju dokazuje i podatak da individualni korporativni segment hotela beleži stabilan rast od 15% u prvih pet meseci poslovanja u 2018. godini.

- Kontinuirani rast segmenta poslovnog turizma opredelio nas je da svim kompanijama otvorimo mogućnost sklapanja korporativnog ugovora putem kojeg se firmama omogućavaju brojne povoljnosti kada je u pitanju boravak njihovih zaposlenih, partnera i gostiju u hotelu Regent Porto Montenegro. Više detalja o poslovnoj saradnji i uslovima sklapanja Ugovora može se dobiti jednostavnim slanjem upita - objašnjava naša sagovornica.

U cilju unapređenja korporativnog segmenta, od ove godine garantovano pravo na ekskluzivne uslove za smeštaj u hotelu imaju zaposleni javnih institucija, ambasada, stranih misija i konzularnih predstavništava u regionu.

- Potrudili smo se da uklonimo biznis barijeru koju je predstavljalo formalno potpisivanje ugovora, čime samo status zaposlenog u nekoj od navedenih kompanija garantuje prava na ekskluzivne korporativne uslove za smeštaj u hotelu Regent Porto Montenegro. Informacija o garantovanim posebnim pravima nalazi se i na našem sajtu, dok se dalje informacije i rezervacije mogu napraviti direktnim putem, e-mailom na adresu reservations.pm@regenthotels.com - navodi Jelena Čabarkapa.


Prema njenim rečima, hotel Regent Porto Montenegro je svoje partnere navikao na atraktivnost i raznovrsnost ponuda i aktivnosti. Posebna pažnja usmerena je na osmišljavanje specijalno dizajniranih dodatnih benefita, pa se već uspostavljena partnerstva unapređuju brojnim zajedničkim projektima, sa ciljem aktivnije saradnje sa poslovnom zajednicom regiona.

- Zadovoljni smo korporativnom zabavom koju smo u četvrtak, 21. juna, održali u Podgorici i tako najavili atraktivan kalendar događaja. Svake godine na originalan način predstavljamo hotel Regent u srcu glavnog grada Crne Gore, koji je dom za 90% naših korporativnih partnera. Ovo je još jedan način da se ljubazno zahvalimo partnerima na aktivnoj saradnji i kvalitetu zajednički realizovanih projekata u proteklom periodu - najavljuje sagovornica eKapije.

Jelena Čabarkapa ističe da je za naredni period planirano proširenje kapaciteta Regent Porto Montenegra, čime će dodatno biti obogaćena i diversifikovana korporativna ponuda hotela.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.