NavMenu

Gradi se kolektor za nekoliko fabrika u Bačkoj Palanci - Završetak kanalizacione mreže u industrijskoj zoni u avgustu

Izvor: Dnevnik Ponedeljak, 25.06.2018. 10:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Smith1972/shutterstock.com)Ilustracija
Predsednik Opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica i Aleksandar Bogunović, direktor opštinskog Javnog komunalnog preduzeća Komunalprojekt posetili su trenutno najveće infrastrukturno gradilište u ovom gradu, koje je otvoreno 11. juna.

Reč je o izgradnji kanalizacione mreže u Industijskoj zoni – sever u kojoj radi nekoliko značajnih privrednih kapaciteta.

- Velike fabrike, među kojima su i privredni giganti, uskoro će biti priključene na kanalizacionu mrežu, što je ispunjenje jednog od obećanja koje je dala sadašnja lokalna samouprava - rekao je, između ostalog, novinarima na gradilištu Branislav Šušnica.

Vrednost investicije koju finansira bačkopalanačka opština dostiže 11 miliona dinara, a rok za završetak radova je 2. avgust.

Radove izvodi opštinsko JKP Komunalprojekt sa podizvođačem Resa Gradnja iz Novih Banovaca.


- Ova kanalizaciona mreža dugačka je 1.100 metara – rekao je direktor JKP Aleksandar Bogunović.

– Posle nekoliko dana završeni su radovi na priključku u dužini od 70 metara, a trenutno se izvode radovi na glavnom kolektoru u dužini od 700 metara. Potom će se raditi na izgradnji tri sekundarna kolektora. Radovi teku po planiranoj dinamici i računamo da će rokovi biti ispoštovani – poručio je Bogunović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.