NavMenu

Počela izgradnja javne garaže sa helidromom na Kopaoniku - Otvaranje najkasnije u decembru 2018.

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 25.06.2018. 09:09
Komentari
Podeli
(Foto: CoolKengzz/shutterstock.com)
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i direktor Javnog preduzeća Skijališta Srbije Dejan Đika, prisustvovali su minulog vikenda na Kopaoniku početku radova na izgradnji prve javne garaže sa heliodromom, što bi trebalo da bude završeno do decembra.

Izgradnja garaže sa 312 parking mesta je jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata koji se gradi na Kopaoniku i ovo će značajno doprineti rešavanju hroničnog, gorućeg problema koji pre svega turisti imaju na Kopaoniku tokom zimske turističke sezone, rekao je ministar Ljajić.

On je naveo da je investicija vredna više od 570 miliona dinara, a da je Ministarstvo izdvojilo 100 miliona dinara, dok će ostala sredstva biti obezbeđena iz redovnog poslovanja Skijališta Srbije.


- U svakom slučaju, nešto što će biti apsolutno vraćeno kroz prihode koje će Skijališta Srbije ubirati. Verujemo da je ovo jedan od onih projekata na koji se dugo čekalo i nadam se da će projekat biti završen onda kada je i planiran - do početka zimske turističke sezone, a najkasnije do decembra meseca - rekao je Ljajić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.