NavMenu

Raspisan tender za obnovu Osnovne škole Sveti Sava u Pirotu - Vrednost javne nabavke 1,5 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 22.06.2018. 09:45
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Grad Pirot je objavio javnu nabavku vrednu 1,5 mil EUR za uređenje Osnovne škole Sveti Sava, prenose Pirotske vesti.

- Procena je 150 miliona dinara bez PDV-a, sa PDV-om će biti iznos od 1,5 mil EUR. To radimo zajedno sa Kancelarijom za javna ulaganja - rekao je gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.

- Radili smo na uređenju OŠ 8. septembar gde će se još raditi, zatim u školi Mladost, gde će se takođe još raditi. Nadam se da ćemo tamo moći da izgradimo i sportsku salu.

Kako je rekao gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, gradska uprava je iz ovogodišnjeg budžeta za predškolsko, osnovno i srednje obrazovanje izdvojila 382 miliona dinara.

On je dodao da je do sada mnogo toga rađeno i u ostalim školama, gde je takođe reč o milionskim investicijama u evrima. Reč je o kapitalnim projektima kakvih nije bilo decenijama unazad, prenose Pirotske vesti.


- Pored radova u Gimnaziji koji se procenjuju na milion evra, a koje očekujemo, sada imamo objavljenu javnu nabavku i potpisan ugovor i za OŠ Sveti Sava i to su zaista obimni radovi i veliki projekti koji se tiču poboljšanja uslova za školovanje dece na nivou grada - naveo je Vasić.

Više detalja o tenderu pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.