Izvor: eKapija | Petak, 30.01.2009.| 14:43
Izdvojite članak Odštampajte vest

Voće i povrće iz Srbije na Međunarodnom sajmu "Fruit Logistica" u Berlinu

(Foto: b)

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu voća i povrća "Fruit Logistica" (www.fruitlogistica.de), koji će od 4. do 06. februara 2009. biti održan na Berlinskom sajmu, među izlagačima će se naći i proizvođaći svežeg voća i povrća iz Srbije.

Oni će izlagati na zajedničkom štandu Srbije broj C-13 u hali 06.2 i u hali 21 na štandu A-03. Pored velikog broja izlagača, na štandu Srbije biće prisutni i predstavnici Ministarstva poljoprivrede Srbije (www.minpolj.sr.gov.yu ), Nemačkog društva za tehničku saradnju (GTZ), kao i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

Na tom sajmu učestvovaće "Agrar Komerc" iz Skobalja, "Južni Banat" iz Bele Crkve, "Agroprom" iz Subotice, "Burlat pro" iz Ritopeka, "Agro plus" iz Đurđeva, "Libertas" iz Beograda, "Golden Garden" iz Gornjeg Travankuta, "Valent farm" iz Lalića, "Midi Organic" iz Donje Grgure, "MDD Group" iz Kaća, "Big Fruit Company" iz Beograda, "Igda Impex" iz Beograda, "Marni" iz Kruševca, "Jugofungo" iz Kuršumlije, "Fungo-Jug" iz Leskovca, "Žitohem" iz Zrenjanina i "Zdravo Organic" iz Selenče.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.