Izvor: eKapija | Petak, 22.06.2018.| 09:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sava neživotno osiguranje Beograd proširilo ponudu Paketom putnih osiguranja

Ilustracija (Foto: conejota/shutterstock.com)
Sava neživotno osiguranje Beograd svoju ponudu osiguranja je proširilo sa Paketom putnih osiguranja, saopštili su iz ove osiguravajuće kuće.

Paket putnih osiguranja, pored Putnog zdravstvenog osiguranja, potencijalnim korisnicima, kako piše u saopštenju, omogućava dodatna osiguravajuća pokrića, i to auto asistenciju (obezbeđuje pomoć, kao i pokriće troškova u slučaju da se osiguranik nađe u nevolji usled kvara, oštećenja i uništenja vozila, saobraćajne nezgode, nestanka goriva, gubitka ili oštećenja ključeva), osiguranje gubitka prtljaga (odnosi se na štete nastale usled gubitka, protivpravnog oduzimanja, uništenja putnog prtljaga na putovanju do ugovorene sume osiguranja) i osiguranje troškova prevremenog prekida započetog putovanja (pokriva neiskorišćeni deo aranžmana zbog nepredviđenog prekida započetog putovanja).

Mogu se osigurati zdrava lica do navršenih 80 godina života, koji su srpski državljani, kao i strani državljani i lica bez državljanstva uz uslov da imaju prebivalište u Srbiji, objašnjeno je u saopštenju.

Kupovinom polise Putnog zdravstvenog osiguranja korisnik može izabrati, prema svojim potrebama, jedno, dva ili sva tri dopunska osiguranja. Usluge Paketa putnih osiguranja Sava neživotno osiguranje pruža u saradnji sa Assistance April Beograd.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.