NavMenu

Dodeljene Superbrands nagrade - I eKapija među dobitnicima prestižnog priznanja

Izvor: eKapija Sreda, 20.06.2018. 15:52
Komentari
Podeli
Ivana Bezarević, izvršna urednica eKapije prima Superbrands nagradu (Foto: Ivana Bezarević)Ivana Bezarević, izvršna urednica eKapije prima Superbrands nagradu
Prestižna priznanja Superbrands dodeljena su sinoć četvrti put u Beogradu, a među 236 kompanija koje su dobile status Suprebrenda Srbije za 2017-2018. godinu, našla se i eKapija.

Naš portal podržao je i organizaciju događaja kompanije TGI Group International, kao medijski partner projekta.

Nagrade u 35 kategorija dodeljene su kompanijama koje rade po najvišim svetskim standardima i društveno su odgovorne. U procesu izbora posmatrano je 2.600 preduzeća iz Srbije, a izbor laureata izvršen je putem kombinovanih glasova Stručnog saveta za Superbrendove i glasova dobijenih na osnovu ankete javnog mnenja.

Predsednik Stručnog saveta Suprebrends Srbija, Toplica Spasojević, objasnio je da program Superbrends postoji u 90 zemalja sveta, i da je cilj analitički pristup u analizi brendova na nacionalnim tržištima.

- Status superbrenda predstavlja pouzdan putokaz potrošačima - naglasio je Spasojević, ističući da su kriterijumi za njegovo dobijanje u ovom slučaju zasnovani na dugogodišnjoj doslednosti i pouzdanosti brenda, prepoznatljivosti i ugledu, te korporativnoj odgovornosti.

Predsednik Superbrends Srbija Simeon Comokos istakao je da nisu brendovi samo kompanije kojima se uručuju, već ljudi koji stoje iza njih, pošto se uspeh postiže samo timskim radom upravnika i zaposlenih.

Ovogodišnji dobitnici su i: u kategoriji odeća kompanija Mona, kod obuće Nike, kod nakita i satova Zlatara Andrejević, kod kozmetike i toaletnih proizvoda Nivea, kod hrane Zlatiborac, kod vina Aurelius iz vinarije Kovačević, kod alkoholnih pića Gorki list, kod piva Lav pivo, kod toplih i hladnih napitaka Knjaz Miloš, kod duvanskih proizvoda Marlboro, kod mlečnih proizvoda i sladoleda Moja kravica Imlek, kod slanih snek proizvoda Smoki Soko Štark, kod konditorskih proizvoda Plazma Bambi, kod barova i restorana beogradski restoran Madera, kod farmaceutskih proizvoda Aspirin, kod proizvoda za održavanje domaćinstava Ariel, kod automobila Mercedes Benz, kod transporta AD Aerodrom Nikola Tesla, kod izdavaštva i štampanih medija Blic, elektronski mediji i internet RTS, kod lanaca prodavnica i šoping centara Lily Drogerije, u kategoriji bankarstvo, finansije i osiguranje Banka Intesa, konsultantske usluge Deloitte Srbija, usluge poslovne komunikacije Leo Barnet, putovanja Kontiki Travel, hoteli Grand hoteli i spa Kopaonik, zdravstvo Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta dr Vukan Čupić, nameštaj i oprema za domaćinstvo Metalac posuđe, kućni aparati Gorenje, informacione i komunikacione tehnologije Microsoft, telekomunikacije Telekom Srbija, građevinarstvo i nekretnine Airport City Beograd, građevinski materijal CRH Srbija, energija NIS, kultura i manifestacije Beogradski zoološki vrt.


Zlatni Superbrend status osvojile su kompanije Termovent, Mercedes Benz i Telekom Srbija.

Dodeljene su i nagrade dobitnicima statusa Superbrands Srbije 2017-2018 u svojim kategorijama, a koji su učestvovali Superbrands luksuznom izdanju knjige u kojem su Superbrendovi imali mogućnost da dodatno promovišu svoje usluge, proizvode i poslovne poduhvate. Nosioci nagrada tako su i Zlatiborac u kategoriji hrana, Tri Morave Vinarije Temet u kategoriji vina, Gorki list i Žuta osa u kategoriji alkoholna pića, Andol Actavis i Probiotic Hemofarm u kategoriji farmaceutski proizvodi, Persil Henkel Srbija u kategoriji proizvodi za održavanje domaćinstva, A.D. Aerodrom Nikola Tesla i DHL International u kategoriji transport, Delfi knjižare u kategoriji štampani mediji i izdavaštvo, eKapija, O2 Televizija i PRVA televizija u kategoriji elektronski mediji i internet, Mercator S u kategoriji lanci prodavnica i šoping centri, Generali osiguranje Srbije u kategoriji bankarstvo, finansije i osiguranje, Alma Quattro i Ninamedia u kategoriji usluge poslovne komunikacije, Opšta bolnica Bel Medic u kategoriji zdravstvo, Airport City Belgrade u kategoriji građevinarstvo i nekretnine, CRH Srbija i Keramika Kanjiža u kategoriji Građevinski materijal, te NIS. A.D. Novi Sad i Tesla sistemi u kategoriji Energija.

Superbrands je nastao 1994. godine u Velikoj Britaniji i predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova i organizuje se u 88 zemalja širom sveta. Dobijanjem statusa Superbrands Srbija 2017/8, kompanije i dobitnici ovog prestižnog priznanja iz Srbije pridružuju se jednoj velikoj globalnoj Superbrands porodici.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.