Izvor: eKapija | Utorak, 12.06.2018.| 13:27

Nectar otvorio liniju za proizvodnju inovativnih pakovanja u Bačkoj Palanci - Uloženo 1,5 mil EUR

Kompanija Nectar je danas pokrenula novu najsavremeniju Tetra Pak liniju za proizvodnju dve vrste modernih i inovativnih "on the go" porcijskih pakovanja u Bačkoj Palanci.

Investicija u novu liniju iznosila je 1,5 mil EUR, i predstavlja dalji korak u razvoju najrazličitijih kategorija proizvoda u malim pakovanjima u skladu sa svetskim trendovima, saopšteno je iz kompanije Nectar.

Nova linija Tetra Pak 13/Compact Flex pruža maksimalnu fleksibilnost, omogućavajući kompaniji da rotira proizvodnju između različitih pakovanja, navode u ovoj kompaniji. Srpskom tržištu je među prvim u jugoistočnoj Evropi predstavljena inovativna Tetra Brik Aseptic 200 ml Slim Leaf ambalaža.

- Nectar već punih 20 godina se trudi da celom regionu ponudi nove, drugačije, inovativne i najvažnije kvalitetne proizvode. Na ovaj način čemo prvi na tržištu Srbije i regiona ponuditi različite kategorije proizvoda u inovativnim formatima pakovanja pogodnim za život u pokretu - izjavio je Mihailo Janković, direktor Nectar grupe.

- Veoma smo srećni što smo se pridružili našim partneru Nectaru u obeležavanju svoje dvadesetogodišnjice sa uvođenjem nove Tetra Pak A3/Compact Flex proizvodne linije i lansira tri nova paketa - izjavio je Francesco Faella, izvršni direktor Tetra Pak u jugoistočnoj Evropi.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.