NavMenu

Automobili AQOS Technologies u novoj verziji igrice Driving Academy - Uspostavljeno partnerstvo sa Games2win

Izvor: eKapija Četvrtak, 07.06.2018. 13:23
Komentari
Podeli
Games2win, jedna od vodećih kompanija mobilnih igrica na svetu sa više od 150 miliona korisnika, objavila je partnerstvo sa beogradskom kompanijom AQOS Technologies, koja je svoje umeće dizajniranja automobila prilagodila globalnom tržištu mobilnih igrica.

- U našem porfoliju posedujemo jednu od najboljih i najvećih svetskih igrica za vožnju i parkiranje. Mnoge od naših igrica, kao što su Driving Academy i High School Driving Test su na vodećim pozicijama globalno. Igrači vole da voze nove, uzbudljive, estetski lepo dizajnirane automobile u ovim igricama, a naše partnerstvo sa AQOS Technologies doprinosi upravo tome. AQOS Technologies je izvrsna kompanija za dizajn automobila zbog čega smo njihove dizajnirane automobile uvrstili u našu najnoviju verziju igrice Driving Academy - kaže suosnivač i izvršni direktor Games2win Alok Kejrival.

Zadovoljstvo ne krije ni Marko Cvetković iz AQOS Technologies. Kako dodaju u svom saopštenju, Driving Academy je idealno mesto za predstavljanje njihove vizije automobila posebno zbog činjenice da igrice sve više postaju neizbežno mesto za upoznavanje sa proizvodima.


Kompanija AQOS Technologies bavi se projektovanjem, istraživanjem, dizajniranjem i proizvodnjom automobila, a osnovana je da formalizuje dugogodišnje istraživanje dizajna koje ima temeljno znanje o tradiciji i filozofiji automobilske gradnje.

Games2win sa sedištem u Mumbaiju i San Francisku beleži preko 150 miliona preuzimanja igrica sa iTunes i Android platformi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.