Izvor: eKapija | Utorak, 05.06.2018.| 14:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

MLS Innovation pametni uređaji od sada i u Srbiji

Ilustracija (Foto: hedgehog94/shutterstock)
Poznati grčki brend MLS Innovation Inc u saradnji sa kompanijom Refot B, koja je ekskluzivni uvoznik i distributer, započeo je poslovanje na srpskom tržištu svojim inovativnim MLS uređajima.

Kako je saopšteno, MLS Innovation Inc (Making Life Simpe) pored svoje duge tradicije poslovanja od 1989. godine, poznat je u Grčkoj kao proizvođač visokokvalitetnih pametnih uređaja i nosilac je prestižne Grand Prize nagrade na European Information Technology. Njegova osnovna misija je da pojednostavi svakodnevni život svojih korisnika, razvijanjem i primenom novih tehnologija u jedinstvene i jednostavne proizvode, stvarajući iskustva koja svakodnevni život čine lakšim. U paleti proizvoda nalaze se pametni mobilni telefoni, Easy mobilni telefoni, tableti, televizori, kao i nova vrsta hibridnih Magic laptop uređaja.

MLS Innovation je posebno prepoznatljiv po svom patentiranom programu MAIC - MLS Artificial Inteligence Center, koji je posebno pripremio za srpsko tržište u želji da pomogne svima da što bolje savladaju noviju tehnologiju.

Jedinstveni telefon MLS Easy TS 4G, jedini na tržištu sa numeričkom tastaturom i andorid operativnim sistemom nalazi se u prodaji kod Vip mobilnog operatera, dok se preostala paleta telefona i tableta može pronaći u radnjama lanaca Win Win, Gigatron, ComTrade shop, Tehnomedija, Smart Arena, dodaje se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.